Frisør afslører Brøndby-exit

Brøndby-spillernes frisør siger 'farvel og tak for denne gang' samt 'held og lykke i fremtiden' til angriberen Samuel Mraz

Samuel Mraz (nummer to fra højre) får 'farvel og tak og held og lykke i fremtiden' fra frisøren, der dermed afslører hans exit. Foto: Jens Dresling/Polfoto
Samuel Mraz (nummer to fra højre) får 'farvel og tak og held og lykke i fremtiden' fra frisøren, der dermed afslører hans exit. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Vallensbæk-frisøren Mürsel Colak har de seneste to år klippet adskillige Brøndby-spillere, og det gør han også gladeligt opmærksom på via sin Instagram-profil.

Men nu er frisøren formentlig kommet til at afsløre et klubskifte.

- Tak for denne gang Samuel Mraz. Held og lykke i fremtiden, skriver frisøren i et opslag, hvor han og en nyklippet Mraz står og poserer.

Samuel Mraz kom til Brøndby sidste sommer fra italienske Empoli på en lejeaftale, og det har længe været et stort spørgsmål, om Brøndby ville benytte den forkøbsret på fem millioner kroner, som man havde sikret sig.

Brøndby har endnu ikke meldt noget ud, men med frisørens farvel ser en afgørelse ud til at være truffet, og Brøndby har vendt tommelfingeren ned ad for Mraz.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra sportschef Carsten V. Jensen, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger ligger det helt fast, at Brøndby ikke udnytter frikøbsklausulen.

Mraz i aktion i efteråret, hvor han så skarp ud, men siden gik det ned ad bakke. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Mraz i aktion i efteråret, hvor han så skarp ud, men siden gik det ned ad bakke. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
 

Angriberen stod i efteråret i skyggen af Kamil Wilczek og sad de fleste kampe på bænken. Det blev til syv korte indhop i Superligaen uden mål, mens han scorede to gange i sine to kampe fra start, så han virkede som en værdig arvtager, da Kamil Wilczek blev solgt.

- Nu har vi rent faktisk råd til at indfri en Mraz-aftale, hvis det viser sig, at han lige præcis bliver afløseren, sagde sportschef Carsten V. Jensen i forbindelse med Wilczek-salget.

I foråret skulle Mraz så træde i karakter, men på trods af flere startpladser både før og efter coronapausen, så er det kun blevet til yderligere to mål og mindre og mindre spilletid, mens spillere som Mikael Uhre, Jesper Lindstrøm og Simon Hedlund har taget over i front, hvor også unge Mathias Kvistgaarden har optrådt.

Og nu siger spillernes frisør altså farvel til slovakken, der efter planen vender hjem til Empoli, hvor kontrakten udløber i 2022.

Sigurd Rosted er seneste Brøndby-spiller hos Vallensbæk-frisøren

Tidligere er navne som Kamil Wilczek, Hany Mukhtar, Ante Erceg, Rezan Corlu, Marvin Schwäbe, Besar Halimi, Dominik Kaiser, Anthony Jung, Josip Radosevic, Jacob Pryts, Uffe Bech, Filip Blazek og senest også Sigurd Rosted blevet klippet hos Mürsel Colak i Vallensbæk. Det dokumenterer hans imponerende foto-samling på Instagram-profilen.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra frisøren.

Se også: Scorer millioner: Brøndby-stjerne solgt

Brøndbys fans skal indstille sig på, at Brøndby til den kommende sæson ikke henter spillere fra samme hylde som vi har set de tidligere år. Spillerbudgettet skal tilpasses. Indtægter og udgifter skal bringes i balance og det kræver en stor turnaround på Vestegnen. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Brøndbys barske øvelse

- Vi skal skynde os langsomt, men vi skal med vores model nå derhen, hvor vi kan konkurrere på lige fod med vores rivaler, siger Carsten V. Jensen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen. Sport og Spil Revolution i Brøndby: Sådan ser fremtiden ud

110 kommentarer
Vis kommentarer