Frisør afslører Brøndby-exit

Brøndby-spillernes frisør siger 'farvel og tak for denne gang' samt 'held og lykke i fremtiden' til angriberen Samuel Mraz

Samuel Mraz (nummer to fra højre) får 'farvel og tak og held og lykke i fremtiden' fra frisøren, der dermed afslører hans exit. Foto: Jens Dresling/Polfoto
Samuel Mraz (nummer to fra højre) får 'farvel og tak og held og lykke i fremtiden' fra frisøren, der dermed afslører hans exit. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Vallensbæk-frisøren Mürsel Colak har de seneste to år klippet adskillige Brøndby-spillere, og det gør han også gladeligt opmærksom på via sin Instagram-profil.

Men nu er frisøren formentlig kommet til at afsløre et klubskifte.

- Tak for denne gang Samuel Mraz. Held og lykke i fremtiden, skriver frisøren i et opslag, hvor han og en nyklippet Mraz står og poserer.

Samuel Mraz kom til Brøndby sidste sommer fra italienske Empoli på en lejeaftale, og det har længe været et stort spørgsmål, om Brøndby ville benytte den forkøbsret på fem millioner kroner, som man havde sikret sig.

Brøndby har endnu ikke meldt noget ud, men med frisørens farvel ser en afgørelse ud til at være truffet, og Brøndby har vendt tommelfingeren ned ad for Mraz.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra sportschef Carsten V. Jensen, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger ligger det helt fast, at Brøndby ikke udnytter frikøbsklausulen.

Mraz i aktion i efteråret, hvor han så skarp ud, men siden gik det ned ad bakke. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Mraz i aktion i efteråret, hvor han så skarp ud, men siden gik det ned ad bakke. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
 

Angriberen stod i efteråret i skyggen af Kamil Wilczek og sad de fleste kampe på bænken. Det blev til syv korte indhop i Superligaen uden mål, mens han scorede to gange i sine to kampe fra start, så han virkede som en værdig arvtager, da Kamil Wilczek blev solgt.

- Nu har vi rent faktisk råd til at indfri en Mraz-aftale, hvis det viser sig, at han lige præcis bliver afløseren, sagde sportschef Carsten V. Jensen i forbindelse med Wilczek-salget.

I foråret skulle Mraz så træde i karakter, men på trods af flere startpladser både før og efter coronapausen, så er det kun blevet til yderligere to mål og mindre og mindre spilletid, mens spillere som Mikael Uhre, Jesper Lindstrøm og Simon Hedlund har taget over i front, hvor også unge Mathias Kvistgaarden har optrådt.

Og nu siger spillernes frisør altså farvel til slovakken, der efter planen vender hjem til Empoli, hvor kontrakten udløber i 2022.

Sigurd Rosted er seneste Brøndby-spiller hos Vallensbæk-frisøren

Tidligere er navne som Kamil Wilczek, Hany Mukhtar, Ante Erceg, Rezan Corlu, Marvin Schwäbe, Besar Halimi, Dominik Kaiser, Anthony Jung, Josip Radosevic, Jacob Pryts, Uffe Bech, Filip Blazek og senest også Sigurd Rosted blevet klippet hos Mürsel Colak i Vallensbæk. Det dokumenterer hans imponerende foto-samling på Instagram-profilen.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra frisøren.

Scorer millioner: Brøndby-stjerne solgt

Brøndbys barske øvelse

Revolution i Brøndby: Sådan ser fremtiden ud

Seneste nyt

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.