God lir: Tager pis på Brøndby før Superliga-start

FC Nordsjælland vil sørge for, at Brøndby føler sig godt hjemme på Farum Park - så de inviterer til tysk temafest

Hør ekspertpanelet vurdere de bedste Superliga-transfers fra januar-vinduet.

Forårssæsonen er lige for døren, og der bliver kamp til stregen om de vigtige point i slutningen af grundspillet.

Men derfor kan man jo godt være en god vært og tage sig godt af sine gæster.

Det prøver FC Nordsjælland at imødekomme på deres egen specielle måde. I hvert fald har de udstukket en invitation til Brøndbys fans, som kan få lov at komme til temafest i Farum.

Både på Facebook og Twitter er der taget godt imod joken, som selvfølgelig referer til, at Brøndby har hele seks tyske spillere samt en cheftræner med samme nationalitet.

Masser af blå-gule fans har også lettet på hatten over det humoristiske tiltag.

Men trods den gode stemning op til, så er kampen på grønsværen uhyre vigtig for begge mandskaber. Med kun seks kampe tilbage af grundspillet kæmper begge for billetten til mesterskabsslutspillet.

Brøndby ligger nummer tre med 30 point, mens FC Nordsjælland er nummer ni med 24 af slagsen. Det kan med andre ord blive lidt af et slag at få fordelt de fire 'åbne pladser' til den sjove del af turneringen.

FC Nordsjælland tager imod Brøndby søndag kl. 16.

TV-kameraerne kommer helt tæt på forårets kamp for guld i FC Midtjylland. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Fodbold Det bliver ulvehyl: Ny Superliga-klub åbner dørene for tv

Foto: Ritzau Scanpix Championship Kæmpe optur for Frank

- Vi havde gerne forstærket os allerede nu, siger Bech, der dog erkender, at det er en stor trup, man arbejder med nu. Foto: Lars Poulsen Brøndby Brøndby-ejer ikke tilfreds

119 kommentarer
Vis kommentarer