Godt nyt, Brøndby: Zornigers drømmespiller kan hentes gratis

Alexander Zorniger har ikke lagt skjul på, han gerne vil have Bundesliga-spilleren Dominik Kaiser på sit hold - til sommer er midtbanespilleren gratis

Dominik Kaiser har kun få måneder tilbage som holdkammerat til Yussuf Poulsen i RB Leipzig. Foto: AP Photo/Michael Sohn
Dominik Kaiser har kun få måneder tilbage som holdkammerat til Yussuf Poulsen i RB Leipzig. Foto: AP Photo/Michael Sohn

Brøndbys tyske cheftræner, Alexander Zorniger, har flere gange peget på sin landsmand Dominik Kaiser som en decideret ønskespiller for Brøndby IF.

Alexander Zorniger var også manden, der hentede Kaiser til RB Leipzig i 2012, og cheftræneren har forgæves forsøgt at hente midtbanespilleren flere gange siden.

Zorniger bekræfter: Forsøger at hente stor profil

Men nu får Zorniger muligheden igen - og denne gang behøver Brøndby-chefen ikke engang bede om, at den store pung kommer op af lommen i Brøndby.

RB Leipzig har nemlig officielt meldt ud, at Dominik Kaiser er fortid i klubben til sommer efter seks sæsoner.

Det har længe ligget i kortene, at 29-årige Dominik Kaiser ville forlade RB Leipzig ved kontraktudløb, fordi den forhenværende anfører har været stærkt utilfreds med den manglende spilletid i Bundesliga-klubben.

Denne sæson er det blot blevet til 136 minutter på banen i Bundesligaen fordelt på otte kampe for Kaiser.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Brøndbys sportschef, Troels Bech, om hvorvidt Dominik Kaiser kunne være interessant for Superliga-guldbejlerne, men til BT siger Troels Bech:

- Altså hvis vores træner synes, at han er interessant, så synes vi alle sammen, at det er værd at undersøge, lyder det fra Troels Bech, der vanen tro ikke ønsker at kommentere yderligere på transferrygter.

Ekspert om KÆMPE profil til Brøndby: Hvad skulle han lave her?

Alexander Zorniger udtalte sig i juni meget positivt til Bild om Dominik Kaiser:

- Jeg ville afgive to spillere, hvis jeg kunne få én Dominik Kaiser. Jeg forsøger hele tiden. Hidtil er jeg altid blevet afvist. Så snart han ikke får den spilletid i Leipzig, som han havde forestillet sig, står jeg klar. Næste sæson er der belastning fra tre turneringer, så han kommer til at spille mere. Men hvis det ikke er tilfældet, begynder jeg et nyt forsøg senest til vinter, sagde Alexander Zorniger til den tyske avis.

Zorniger bekymret for højreskred: Jeg frygter det sker i Danmark

Dominik Kaiser besvarede i januar tilnærmelserne fra Alexander Zorniger positivt.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har et rigtig godt forhold til Alexander Zorniger. Men jeg tør også godt at tage et sted hen med en træner, som ikke har trænet mig endnu, sagde Dominik Kaiser i starten af januar.

 

Læs meget mere om Brøndby herunder:

Helt hold kan forsvinde fra Brøndby

Brøndby-anfører: Oscar-skandalen var et kæmpe chok

Brøndby før slutspil: Nu skal vi mærke, hvor fed strukturen også er

Derbyer tvangsflyttet: TV-boss er utilfreds med politiet

Det tog kun et minut: Billetkaos til Brøndbys guldkampe!