Godt nyt for Brøndby-fans: Durmisi skifter agent

Riza Durmisi har droppet tyskere og skifter agent

Durmisi er en populær herre på Vestegnen. Her ses han tiljublet efter en scoring. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Durmisi er en populær herre på Vestegnen. Her ses han tiljublet efter en scoring. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

Landsholdsspiller Riza Durmisi har valgt at skifte agent. Den talentfulde venstreback havde et tysk selskab, men da det ikke er lykkedes for Durmisi og Brøndby at blive enige om en ny kontrakt, har Durmisi valgt at skifte agent og droppe Sedat Duraki.

Det skriver avisen BT, der tilføjer, at Riza Durmisi, hvis kontrakt udløber til sommer, har indgået en aftale med Nikola Juric.

- Jeg bekræfter, at jeg har indgået samarbejde med Riza Durmisi. Jeg vil med en god og saglig dialog prøve at få løst den hårdknude, der er skabt, da det primære formål er at få en eventuel aftale på plads med Brøndby. Ellers har jeg ingen kommentarer, siger Nikola Juric til BT.

Se også: Brøndby-profil revser FCK: En klub med medløberfans

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er Riza Durmisis morfar dog også en del af det team, der rådgiver backen og hjælper til at få en aftale på plads. Så sent som i sidste uge var der i øvrigt møde mellem parterne.

Det ventes, at Riza Durmisi er blandt de spillere, landstræner Morten Olsen udtager tirsdag.

TV: Durmisi er et af de største backtalenter i landet. Det fik Borring at mærke, da han blev totalt rundbarberet af den offensive Brøndby-forsvarer.

56 kommentarer
Vis kommentarer