Godt nyt til Brøndby: - Der skal mere til at stoppe mig

Johan Larsson måtte udgå, da Brøndby slog FC Nordsjælland i sidste weekend, men svenskeren bliver klar til mødet med FC København

Brøndby-tilhængerne kan ånde lettet op: Anfører Johan Larsson bliver klar til søndagens derby mod FC København i Parken.

En dødtræt Brøndby-anfører måtte ellers forlade banen i utide i søndagens sejr mod FC Nordsjælland. Svenskeren fik et trælår, men det kommer ikke til at koste ham yderligere minutter i Brøndbys guldjagt.

- Selvfølgelig var jeg træt, men det var ikke grunden til, at jeg blev skiftet ud. Jeg fik et trælår på deres første hjørnespark i anden halvleg. Jeg forsøgte at knokle, men til sidst kunne jeg mærke, at det var svært at løbe igennem.

- Der skal mere til at stoppe mig nu. Vi er godt kørende, og det skal vi blive ved med. Jeg er helt klar til søndag, siger Johan Larsson til 3point.dk.

Johan Larsson har været stærkt spillende for Brøndby i denne sæson, og præstationerne har fået ham ind omkring det svenske landshold, hvor han banker på til en plads i VM-truppen.

I første omgang handler det dog om at hjemføre pokaler til Brøndby.

Klubben fra Vestegnen spillet pokalfinale mod Silkeborg Krist himmelfartsdag og har med fire runder igen et forspring på fem point til FC Midtjylland i Superligaen.

Johan Larsson har lavet flere flotte mål i Brøndby-trøjen. Senest slog han til mod AaB i starten af april:

Eksklusivt interview med Zornigers blogger-kæreste: Brøndbys fans er vanvittige

(TOP KL. 06.00) Eks-landsholdsspiller i sit livs kamp: Syg af kræft (skift ikke rubrik)

94 kommentarer
Vis kommentarer