Gratis Superliga-stjerne: Jeg forhandler med Brøndby og FCN

Mikkel Rygaard kan snart være på plads i en ny klub og håber at spille med i weekenden

Den 27-årige offensive midtbanespiller Mikkel Rygaard er blandt de fire spillere, der sidste uge fik ophævet deres kontrakt med Lyngby i forbindelse med klubbens økonomiske problemer.

Nu nærmer Rygaard sig en ny klub, og den kan meget vel blive i Superligaen, hvor han forhandler med Brøndby og FC Nordsjælland. Det bekræfter han nu over for TV3 Sport.

SE HELE INTERVIEWET I TV AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

- Jeg tror efterhånden ikke det er nogen hemmelighed, at jeg snakker med de to klubber, siger Rygaard til TV3 Sport.

- Det er utroligt spændende og at jeg kan forhandle med nummer to og tre i Superligaen er en position, man altid ønsker sig. Jeg skal finde den rigtige mavefornemmelse og bliver det en af de to, skal jeg selvfølgelig også præstere, siger Rygaard.

Mikkel Rygaard håber at komme i aktion allerede i weekenden. Her spiller Brøndby ude mod AaB, mens FC Nordsjælland spiller hjemme mod OB.

Artiklen fortsætter under billederne

doc6xmnxzbemasimf5vg6u.jpg

doc6yr4agfohkhwajywct3.jpg

Her laver Mikkel Rygaard lækker frisparkskasse for Lyngby:

I et interview med DR fortalte Rygaard i torsdags, at hans sidste tid i Lyngby har været ’kaotisk og underlig’.

- Det er aldrig rart ikke at vide, hvad fremtiden bringer, og om man får sin løn og sådan nogle ting. Det var begrænset, hvad vi ansatte i Lyngby Boldklub fik at vide. Jeg ved godt, de ville have os til at vente til fredag igen, men så skulle vi vente endnu engang, og blev det så til noget denne gang? Det kunne jeg ikke bare stå og vente på, sagde Rygaard til DR.

Mikkel Rygaard trænede onsdag for sidste gang i Lyngby og håber altså snart at være klar for sin nye klub. Også hollandske Willem II har været nævnt som en mulighed for spilleren med to mål i 15 Superliga-kampe i denne sæson.

Her er de hemmelige aftaler i FCMs monstersalg

 Stopper det aldrig? FCM kan sælge endnu en profil

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

72 kommentarer
Vis kommentarer