Han er Brøndbys førsteprioritet: Snarlig afklaring på 'Bæstet'

Brøndby arbejder intenst på at sikre sig en markant forstærkning i jamaicanske Rudolph Austin

Rudolpf Austin fik problemer med sin aftale med Sheffield Wednesday, og nu kigger Brøndby på jamaicaneren. (Foto: AP)
Rudolpf Austin fik problemer med sin aftale med Sheffield Wednesday, og nu kigger Brøndby på jamaicaneren. (Foto: AP)

Brøndby er kommet skidt fra start i de første fire kampe i Superligaen.

Selv om man viste god moral ved at vende et truende nederlag ude mod Randers til 3-3 i søndags, så er et point ud af 12 mulige absolut ikke godkendt.

Det er især på midtbanen, at Brøndby har brug for en spiller med lederegenskaber og tyngde.

Ham arbejder sportschef Troels Bech intenst på at lande i disse dage. Brøndbys topprioritet lige nu på transfermarkedet er jamaicanske Rudolph Austin, som også bliver kaldt for 'Bæstet', fordi han er kendt for at skralde igennem med sin fysik.

Den jamaicanske landsholdsspiller havde ellers skrevet en treårig kontrakt med Sheffield Wednesday, men de skærpede regler om arbejdstilladelse i England kostede ham den kontrakt.

Derfor er han tvunget til at finde en klub uden for Storbritannien, selv om hans familie bor i England. Der er andre mere lukrative tilbud på bordet blandt andet fra Tyrkiet, men den 30-årige midtbanespiller synes fristet af Brøndby og en liga, hvor der ikke kan forekomme usikkerhed om lønforhold i kontraktperioden.

Se også: Politiet tvangsflytter New Firm til middagsbold

Brøndby håber på en afklaring i løbet af de næste tre dage, men der er nogle stridspunkter i forhold til kontraktperiode og det økonomiske aspekt. Sportschef Troels Bech vil gerne sikre sig bedst muligt, så man ikke dummer sig på en længerevarende dyr kontrakt, hvis Austin eksempelvis ikke slår til i klubben.

Der er ingen tvivl om, at der er pres på både internt og især fra Brøndby-fans om, at der bliver hentet mere kvalitet til truppen, men det får ikke Brøndbys sportslige ledelse til at handle i panik.

Se også: I er helt ordinære, Brøndby!

Troels Bech scoutede Rudolph Austin allerede, da han spillede i norske Brann, hvor han i fire år (2008-2012) havde et succesfuldt ophold i Tippeligaen, før han røg videre til Leeds. Her var han også fast mand, indtil der kom ekstremt kaos i Leeds, hvor man så har valgt at satse på yngre spillere nu.

Brøndbys sportschef Troels Bech ønsker ikke at kommentere på Ekstra Bladets oplysninger omkring klubbens planer på transfermarkedet.

Brøndby reddede sæsonens første point mod Randers:

101 kommentarer
Vis kommentarer