Her er Brøndbys nye sportsdirektør

Troels Bech starter i jobbet på mandag, hvor han afløser Per Rud og bidrage til, at Brøndby vinder mesterskabet i 2018

Troels Bech starter mandag som ny sportsdirektør i Brøndby. (Foto: Jens Dresling)
Troels Bech starter mandag som ny sportsdirektør i Brøndby. (Foto: Jens Dresling)

Brøndby har truffet et overraskende valg til ny sportsdirektør.

Troels Bech bliver ny mand i spidsen for Brøndby som sportsdirektør. Et uvant job for den tidligere toptræner.

Han snusede lidt til tjansen senest i OB, men han har aldrig tidligere fungeret som sportsdirektør på fuldtid.

Den 48-årige tidligere toptræner har stået uden job, siden han sidste år i august blev fyret som træner i OB efter en elendig start på sæsonen.

Troels Bech har en lang karriere bag sig som træner. Han er den superligatræner med flest kampe på cv’et, men han er også den træner, der flest gange er blevet fyret i utide.

Per Rud (t.h) er færdig som sportschef i Brøndby. Fredag blev han fyret. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Brøndby fyrer Per Rud

Nu gør han klar til at skifte spor. Fra trænerjob til sportsdirektør-tjansen, hvor han skal bidrage til at indfri Brøndbys målsætning om et dansk mesterskab i 2018.

- Vi glæder os over, at en kapacitet som Troels Bech bliver en del af Brøndby-familien. Med hans store erfaring og systematik, vil Troels bringe nye kompetencer i spil i vores beslutningsprocesser og skabe endnu større sammenhængskraft på tværs af den sportslige sektor. Det vil gøre os endnu skarpere i arbejdet med Superliga-truppen, Brøndby Masterclass og i struktureringen af transfers og scouting. Vi skal lykkes på alle tre fokusområder for at komme i mål med vores visionsplan, siger formand og storaktionær Jan Bech Andersen og uddyber:

- Vi har med vision 2017 givet os selv ambitiøse kommercielle og sportslige målsætninger, som vi skal indfri på vegne af Danmarks mest passionerede fans og hundredevis af frivillige. Selv om vi er kommet langt på kort tid, så er vi ikke i mål endnu, men med Troels ombord, så giver vi os selv de bedste forudsætninger for at lykkes, påpeger Jan Bech Andersen.

Efter en allerede lang trænerkarriere er Troels Bech trådt et skridt op og er blevet sportsdirektør i Brøndby. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Brøndby Ny Brøndby-boss: Der skal kommunikeres klart og højt

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Troels Bech. Hans kontrakt med OB udløber i øvrigt med månedens udgang, så timingen er perfekt.

TV: Se de absolut fedeste Troels Bech-klip her: Jeg er så røv-træt!

58 kommentarer
Vis kommentarer