Her er lønnen Fenerbahce lokker Agger med

Daniel Agger kan tjene 32 mio. kr. NETTO på en toårig aftale med den tyrkiske storklub – han vil stadig ikke tale om sin fodboldfremtid

Det er store penge, Daniel Agger kan tjene i Tyrkiet. (Foto: Philip Davali)
Det er store penge, Daniel Agger kan tjene i Tyrkiet. (Foto: Philip Davali)

Det er udelukkende op til Daniel Agger, om karrieren skal fortsætte i den tyrkiske storklub Fenerbahce.

Situationen er – trods den aktuelle lægskade – en beslutning som Daniel Agger alene skal træffe i fællesskab med sin familie.

For det er indiskutabelt, at Fenerbahce vil have ham. Daniel Agger står - ifølge Ekstra Bladets oplysninger - øverst på klubbens ønskeliste til en ny midtstopper.

Det er den kommende tid op til Agger at vælge klubben til eller fra eller træffe en helt tredje beslutning om at indstille karrieren.

Men der findes faktisk rigtig mange millioner grunde til at sige ja tak til at blive holdkammerat med Simon Kjær i den tyrkiske hovedstad.

Ét af de tungtvejende argumenter er den løn, som Fenerbahce er parat til at tilbyde Daniel Agger.

Øverst på ønskelisten
Ifølge Ekstra Bladets tyrkiske kilder er Fenerbahce parat til at tilbyde en årsløn i omegnen af 16 mio. kr. netto til den 31-årige danske landsholdskaptajn på en toårig aftale. Altså 32 mio. kr. netto til den danske landsholdskaptajn, hvis han vælger at takke ja til aftalen med tyrkerne.

I øjeblikket tjener Daniel Agger 450.000 kr. om måneden i Brøndby eller cirka 5,5 mio. kr. årligt. Dermed kan den danske landsholdsanfører se frem til en tredobling af lønnen.

Daniel Agger står øverst på Fenerbahces ønskeliste som forstærkning til midterforsvaret, hvor det ventes, at 34-årige Bruno Alves stopper i klubben efter torsdagens pokalfinale mod Galatasaray.

Derfor skal klubben have en rutineret spiller med stor erfaring. Daniel Agger er udpeget som den kommende makker til Simon Kjær i midterforsvaret, hvor Fenerbahce på ny skal forsøge at udfordre Besiktas til den kommende sæson i mesterskabskampen.

Her ser klubben en stor fordel i, at Agger og Kjær indgående kender hinanden fra det danske landshold, hvor de har spillet mange kampe sammen i det danske midterforsvar.

Historien om Daniel Agger og Fenerbahce er ikke ny for Ekstra Bladets læsere. I sidste uge afslørede vi interessen og siden har tyrkerne kun forstærket kærligheden mod den 31-årige danske landsholdskaptajn.

En aftale med Daniel Agger falder godt i tråd med Fenerbahces 'begrænsede' økonomiske råderum her i sommer. Agger er transferfri og derfor gratis. Klubben har tilsyneladende fået besked fra UEFA på, at der ikke må handles for mere end 30 mio. euro i sommerens transfervindue.

Da Ekstra Bladet i sidste uge afslørede den konkrete Fenerbahce-interesse for Daniel Agger, ville han ikke udtale sig om sine fremtidsplaner.

Han ønskede ved den lejlighed heller ikke at kommentere på et muligt skifte til Fenerbahce.

Mandag aften - efter 0-1 nederlaget til Viborg - var situationen i princippet det samme for Daniel Agger.

- Jeg er blevet spurgt om Fenerbahce flere gange, men jeg ønsker ikke at svare på det, siger Daniel Agger om den konkrete interesse fra de tyrkiske vicemestre.

I Fenerbahce vil han blive forenet med sin landsholdsmakker fra det centrale forsvar. Simon Kjær skiftede inden sidste sæson til tyrkerne og scorede en kontrakt, der inden diverse bonusser indbringer ham 30 mio. kr. netto årligt.

Hvor meget de danske landsholdsstjerner tjener kan du se i artiklen herunder.

Zlatan tjener næsten lige så meget om dagen, som en holdkammerat gør om året. Han har grund til at smile for nu - men helst ikke, når playoff-kampene er overstået. (Foto: Tariq Khan) Sport Så meget tjener alle landsholdsstjernerne

Nicolai Jørgensen og Andras Cornelius topper løn-barometret i FCK. (Foto: Jens Dresling) Sport Så meget tjener FCK-stjernerne

Brøndby vil gerne forlænge med Daniel Agger, der menes at få i omegnen af 450.000 kr. om måneden. Det er mere tvivlsomt med de fem øvrige, der har kontraktudløb om blot  to måneder. (Foto: Lars Krabbe) Sport Brøndby-profilers løn afsløret: En million lønkroner i spil til sommer

Brøndby Agger flæsket og færdig: Var det sidste kamp for Brøndby?

Daniel Agger kan mandag aften måske spille sin næstsidste kamp for Brøndby. Interessen fra Fenerbahce er brandvarm. (Foto: Christer Holte) Brøndby Så tæt er Agger på Fenerbahce

99 kommentarer
Vis kommentarer