Husker du? Brøndby-babe: Derfor smider jeg trøjen

Tanja Rasmussen viser sine bryster, hver gang Brøndby vinder på Brøndby Stadion - og det vil hun fortsætte med

For inkarnerede Brøndby-fans var synet af Tanja Ramussens bryster ikke nyt. Men for resten af fodbold-Danmark og snart hele verden, var det første gang, at den storbarmede Brøndby-fans bryster blev vist frem.

Forskellen var, at TV3 Sports kameraer denne gang fangede det muntre optrin, der indtræffer, hver gang Brøndby vinder en kamp på Brøndby Stadion. Det fortæller 28-årige Tanja Rasmussen til Ekstra Bladet:

- Jeg smider trøjen, når Brøndby vinder en kamp. Og nu er det jo rigtig længe siden, at vi har vundet, så det var dejligt. Alle på Sydsiden (Brøndbys endetribune) ved, hvem jeg er, og der var også en kontrollør, der genkendte mig i går og hev fat i mig og sagde; er det i dag, vi skal se babser? Det var det så, fortæller Tanja.

Se også: TV: BIF-fan flasher bryster i jubel-ekstaseSe også: Galleri: Brøndby-Tanjas bryster er ikke alene

Tanja har kun fået positive reaktioner oven på stuntet, der allerede løb hurtigt rundt på de sociale medier søndag aften, og som mandag også er begyndt at ramme store internationale medier.

- Hvis jeg ikke var klar på sådan noget, så ville jeg ikke gøre det. Jeg ved jo godt, at det kommer længere rundt end bare Danmark, siger Tanja, der har været Brøndbyfan i 20 år og selvfølgelig er sæsonkortholder.

Tanja Rasmussen har vist sine bryster siden sidste gang, Brøndby vandt bronze. Det hele startede med et væddemål med en kammerat i en periode, hvor det gik Brøndby skidt. Væddemålet gik i al sin simpelhed ud på, at hvis Brøndby vandt næste gang, så ville hun vise bryster. Brøndby vandt, Tanja viste bryster og så blev det hurtigt til en tradition.

- Jeg gør det for skæg og ballade, siger hun og glæder måske en del Brøndby-fans ved at afsløre, at hun er single.

- Ellers ville jeg aldrig gøre det. Jeg nyder mit singleliv, og når jeg får en kæreste, så stopper de her narrestreger også, siger hun og indrømmer, at en kommende kæreste også gerne må være Brøndby-fan.

Se også: TV: BIF-fan flasher bryster i jubel-ekstaseSe også: Galleri: Brøndby-Tanjas bryster er ikke alene

En del af debatten er efterfølgende gået på, om brysterne er ægte eller, om der har været en hjælpende hånd med i spillet. Det har der, fortæller hun:

- Det er et fantastisk resultat fra Nygart Privathospital.

Og til spørgsmålet om, hvorfor hun ikke har BH på til fodbold?

- Jeg har ikke haft BH på under Brøndby-trøjen i mange år. Så ville der jo ikke være noget sjovt i det. Så kunne man lige så godt se mig i en bikini på stranden, siger Tanja Rasmussen.

Brøndby vandt i øvrigt 2-1 over OB. Er du mere til mål end bryster, kan du se højdepunkter herunder:

BIF-OB: 2-1 : Se BIF-debutant blive matchvinder

1 af 2 
2 af 2 
4 kommentarer
Vis kommentarer