Ildebefindende holder Agger ude på anden uge

Daniel Agger har ikke kunnet indgå i Brøndbys træning, siden han for 12 dage siden måtte udgå af derby mod FCK

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)

Et ildebefindende. Sådan blev det forklaret, da Daniel Agger for 12 dage siden måtte udgå allerede i første halvleg af derbyet mellem FC København og Brøndby, som FCK vandt 3-1.

I søndags, da Brøndby slog OB 2-0, var Agger stadig ikke klar, og torsdagens samlede træning foregik fortsat uden landsholdsanførerens medvirken.

- Det har været nogle hårde uger. Det har været op ad bakke for at sige det mildt. Men jeg synes, jeg er ved at være ovenpå igen, siger Daniel Agger.

- Hvad er det helt konkret, du har fejlet?

- Det er nemmere at få lægen til at svare på det. Det har været mange forskellige ting. I kampen (mod FCK, red) var det generelt ikke så godt med balancen og øjnene, fortæller Agger.

Se også: Derfor måtte Agger udgå af derby

Torsdag trænede han for sig selv i styrketræningslokalet, men fredag håber han at kunne træne sammen med resten af truppen med henblik på søndagens udekamp i Alka Superligaen mod FC Vestsjælland.

- Jeg skal til at komme i gang igen efter ikke at have trænet ordentligt i to uger. Jeg håber at kunne være med fredag og igen til træning lørdag, og så er det op til træneren, om jeg skal spille søndag.

Agger er også udtaget til det danske landshold, der i næste uge skal møde USA og Frankrig i to testkampe.

Se alle målene fra seneste københavner-derby:

47 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere