Imponeret Brøndby-boss: FCM er topklasse

Thomas Frank er fuld af beundring for FC Midtjyllands sæson

Thomas Frank er imponeret over FCM (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Frank er imponeret over FCM (Foto: Lars Poulsen)

Thomas Frank er dybt imponeret over det, FC Midtjylland har præsteret i denne sæson.

For det er ingen hemmelighed, at Brøndby-træneren var af den opfattelse, at det ville være umuligt for dem at rejse sig oven på nedturen sidste forår.

- Jeg var faktisk overbevist om, at sidste år var den chance, de fik. Men det er topklasse, hvad Glen (Riddersholm, red.) og spillerne har leveret oven på skuffelsen sidste forår. De tog handsken op, rejste sig mentalt og byggede videre på. FC Midtjylland er med afstand det hold, der har imponeret mig mest i denne sæson, erkender Thomas Frank.

Se også: FC Midtjylland uden tre profiler mod Brøndby

Derfor tøver han heller ikke med at udpege dem som klare guldfavoritter.

- FC Midtjylland er efter oplevelserne sidste år endnu mere afklaret med, hvordan man spiller sådan en guldkamp. Samtidig bevarede de hele truppen og står nu endnu stærkere. De vinder mesterskabet, men taber i dag. Så lover vi til gengæld også at vinde næste søndag i Parken, smiler Thomas Frank.

Han så FC Midtjyllands forårspremiere, da OB blev kørt over 3-0. Og hans gode ven Glen Riddersholm kan ikke overraske med noget som helst i aften på Brøndby Stadion.

Guldet skal hjem, Glen. Ellers tror Ekstra Bladets Stig Tøfting ikke, at FCM-træneren får en chance mere. Foto: Ernst Van Norde Stig Tøfting - 28. feb. 2015 - kl. 15:02 Tøffes dom: Guld eller goodbye, Glen!

- Vi ved, hvad der venter os. De vil forsøge at skabe en kamp med mange mand-mod-mand-dueller. De vil knalde bolden ned i bagrummet og presse på. Og så vil de satse på fysikken og på dødbolde. FCM er nemme at læse, men de er meget afklarede med, hvad de vil. Og når du er så dygtig, kan du sagtens score mange mål, mener Thomas Frank.

I mange år har Glen Riddersholm været en af hans bedste venner i trænerbranchen. Venskabet er bevaret og kontakten intakt, selv om de nu er modstandere på banen.

- Vi taler sammen mindst et par gange om måneden. Det kan være om vores hold, om ligaen eller mere privat om familielivet. Når vi skal mødes, er der selvfølgelig ting, vi ikke kan vende, forklarer Thomas Frank, der stadig har en klar forventning om at opfylde målsætningen om top-3.

Sport og Spil Brøndby-træner taler ud: Vil bygge klub, der holder mange år

Se FC Midtjyllands stikpille til Brøndby og Daniel Agger:

31 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere