Indkøb til spotpris: Så meget betalte Brøndby for nyindkøb

Adambathia Larsen Kwarasey blev hentet i Rosenborg for mindre end én mio. kroner

Foto: Brøndby IF
Foto: Brøndby IF

Man kan roligt kalde det et røverkøb, da Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, fik forhandlet aftalen på plads med de norske mestre fra Rosenborg om købet af den 29-årige målmand Adambathia Larsen Kwarasey.

For Brøndby betalte ifølge Ekstra Bladets oplysninger mindre end én mio. kr. for den 29-årige keeper, der spillede ni kampe i sidste sæson for den norske mesterklub.

Det er en ganske fornuftig handel for en spiller, der kan fremvise et cv med hele 25 landskampe for Ghana.

Den 29-årige målmand, der er opvokset i Norge, har fået en fireårig aftale med Brøndby. Han spillede ni kampe i sidste sæson, hvor Rosenborg sikrede sig mesterskabet.

Med indkøbet af Adambathia Larsen er det et klart signal fra Troels Bech om, at Brøndby har hentet fremtidens førstekeeper.

Det kan godt være, at Adambathia Larsen får svært ved at få spilletid i foråret, fordi Frederik Rønnow ligner det sikre kort.

Han er kommet ind i landsholdsvarmen og har været en af ligaens mest stabile målmænd. Men Adambathia Larsen får nu et halvt år til at vænne sig til de nye omgivelser, så han kan tage over fra den nye sæson.

Det ligger nærmest i kortene, at Frederik Rønnow kan blive solgt til sommer, hvis han fortsætter den fantastiske udvikling, han har været gennem det seneste år.

Se også: Bekræftet: Brøndby handler i mesterklub

47 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere