Annonce:
Annonce:

Interesserer sig ikke for fodbold: Nu står Brøndby-investor frem

Johannes Møller interesserer sig ikke synderligt for fodbold, men han ser en god mulighed for at lave en god forretning på sin garanti til emissionen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Johannes Møller er en af dem, der står bag den forestående emission i Brøndby.

Udover Jan Bech Andersen, Formue Nord, Symmetry Holding og en privatperson er Johannes Møller blandt dem, der har garanteret for Brøndbys forestående emission, hvor der mindst kommer 100 mio. kr. i klubkassen.

Men i modsætning til Formue Nord, Symmetry Holdning og en ukendt privatperson har Johannes Møller valgt at stå frem og fortælle, hvorfor han er en del af garanti-stillerne i jagten på millioner på Vestegnen.

Brøndby Supporter Trust havde før hjemmekampen mod AaB indbudt deres medlemmer til et orienteringsmøde, hvor redaktør Morten W. Langer fra aktieugebrevet talte, lige som en af de økonomiske garanter – Johannes Møller – fra JM Invest var mødt frem og fortalte om sin baggrund for at være en del af den forestående emission i Brøndby.

Annonce:

Johannes Møller gør det hverken af kærlighed til Brøndby, fodbolden eller fordi han drømmer om at sidde i Brøndbys bestyrelse på et tidspunkt. Han gør det som en ren investering.

- Jeg investerer i danske aktier og er med til emissionen, fordi jeg har mulighed for at tjene penge på min investering. Den eneste risiko jeg ser, er, hvis Jan Bech Andersen går konkurs, siger Johannes Møller til Ekstra Bladet.

Johannes Møller er nemlig på forhånd sikret et beløb som en af hovedpersonerne bag emissionen og kan ende med slet ikke at skulle købe aktier, hvis Brøndby-fans køber så mange, så der kommer flere end 100 mio. kr. i kassen.

Kan score på aktiestigning
Johannes Møller kan også score på en aktiestigning. Den bliver udbudt til 55 øre, og oftest vil en aktie efter emissionen stige. Hvis det er tilfældet, kan han score gevinsten på et salg, hvis han altså kan sælge sine aktier.

Annonce:

Hvis Jan Bech Andersen får en større ejerandel end 33 procent, skal han også afgive et indløsningstilbud på 55 øre pr. aktie til de øvrige aktionærer.

- Hvis aktien er steget til 70 øre, sælger jeg ikke til Jan Bech Andersen, siger Johannes Møller med et smil.

Johannes Møller har mere end 15 års erfaring som aktieanalytiker hos Danske Bank og portefølje-manager hos Nordea og Bankinvest.

Johannes Møller vil ikke sige, hvor stort et millionbeløb, han har garanteret.

Men han siger, at det er under 25 procent af de 33 mio. kr., der er tilbage fra de øvrige investorer, når man ser bort fra Jan Bech Andersens forventede investering på 67 mio. kr.

Det svarer formentlig til, at Johannes Møller formentlig skal investere et beløb på seks-syv millioner kroner.

Redder røven på Brøndby igen: Derfor er det en god ide

Total Brøndby-magt: Jan Bech på vej mod fuld kontrol

Jan Bechs Brøndby-garanti: Jeg sælger ikke klubben

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: