John Terry på Brøndby Stadion: Derfor er jeg her

Chelsea-anføreren og Premier League-stjernen valgte at bruge sin mandag aften på at se Brøndby IF spille mod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion

Skal John Terry være Brøndbys kommende cheftræner?

Det vilde rygte har floreret i diverse danske medier hele foråret - især på grund af Premier League-stjernens tætte forhold til Brøndbys bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen.

Terry stopper formentligt også sin karriere i Chelsea til sommer, da hjerteklubben ikke umiddelbart har planer om at forlænge med den aldrende anfører, og derfor kunne et træner-job i Skandinavien efter sommerferien måske friste den tidligere engelske landsholdsspiller.

Rygterne om Terry tog da også lidt til mandag, da Premier League-stjernen var til stede på Brøndby Stadion til Superliga-kampen mellem hjememholdet og FC Nordsjælland.

John Terry hygger sig i solsiden på Brøndby Stadion. (Foto: Lars Poulsen)
John Terry hygger sig i solsiden på Brøndby Stadion. (Foto: Lars Poulsen)

Jan Bech Andersen, storaktionær og formand frem til tirsdag, har gode forbindelser til John Terry og Tony Adams. Men ingen af dem bliver træner i Brøndby til sommer. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Brøndbys nye træner: Bliver hverken Terry eller Adams

Men hovedpersonen afslørede over for TV3 Sport, at hans tilstedeværelse på Vestegnen kun havde ét formål.

- Jeg har jo været gode venner med Jan Bech Andersen i mange år, og jeg har lovet ham i længere tid, at jeg ville komme og se hans hold spille. Nu passede det fint med, at jeg har nogle dage fri, og derfor lykkedes det for mig at få det aftalt, sagde Terry, der i samme ombæring affejede rygtet om, at han skulle være ny træner i klubben.

Det gentog han også i et interview med Brøndbys kommunikationsafdeling.

- Jeg er her for at støtte min gode ven Jan. Jeg har planer om at spille nogle år endnu. Forhåbentligt bliver det for Chelsea, da det har været min klub, siden jeg var 14 år, sagde Terry.

Han tilføjede dog, at han kender til Brøndby, og faktisk har fulgt klubben længe.

- Jeg har set mange Brøndby-kampe, dengang jeg var mindre. Det var i en tid, hvor de var meget dominerende. Men det er fantastisk med sådan en klub, der har en person tilknyttet som Jan, der er meget passioneret. Sådan burde det være alle steder, mente Terry.

Midterforsvareren indrømmede også, at han er begyndt at følge meget med i Brøndbys resultater.

- Jeg følger med i resultaterne, efter at Jan er blevet involveret. Det er det første, jeg kigger efter, når vi selv har spillet kamp. Jeg ønsker, at det går ham godt, siger John Terry.

TV: Se interviewet med John Terry i videoen øverst i artiklen

Den 35-årige midtstopper fik rødt kort i weekendens kamp mod Sunderland, og derfor er han ikke med i Chelseas to sidste kampe i denne sæson. Terry, der dermed med stor sandsynlighed har spillet sin sidste kamp for Chelsea, er blevet rygtet til kinesisk og amerikansk MLS-fodbold på det seneste.

Udover Premier Leagues-stjernen er den danske landsholdsspiller og tidligere Brøndby-mand Andreas 'AC' Christensen også på lægterne for at følge Superliga-kampen.

Den udlejede Chelsea-dansker Andreas Christensen(tv) kigger på sammen med Chelseas nuværende anfører, John Terry. (Foto: Lars Poulsen)
Den udlejede Chelsea-dansker Andreas Christensen(tv) kigger på sammen med Chelseas nuværende anfører, John Terry. (Foto: Lars Poulsen)
 

John Terry har altid været en lederskikkelse. Men dur han som træner? Og er der mulighed for, at han ender på Vestegnen? (Foto: AP) Brøndby Bruun om Terry-rygter: Englændere aner ikke, hvem Brøndby er

Rygtet om John Terry til Brøndby nægter at dø. (Foto: AP) Brøndby Medie: Chelsea-ikon kan blive Brøndby-træner

77 kommentarer
Vis kommentarer