Johnny Mølby trods 0-2: Bedste præstation i sæsonen

Viborg leverede ifølge Johnny Mølby den bedste præstation i sæsonen, selvom det blev til nederlag mod Brøndby

Johnny Mølby var ganske tilfreds med sit holds indsats mod Brøndby, selvom det ikke blev til point (Foto: Gregers Tycho)
Johnny Mølby var ganske tilfreds med sit holds indsats mod Brøndby, selvom det ikke blev til point (Foto: Gregers Tycho)

Johnny Mølby er ærgerlig over, at det blev til et 0-2-nederlag til Brøndby hjemme i Viborg søndag.

Han mener, at især første halvleg var en fornøjelse, men ærgrer sig over manglende mål.

- Det var et bittert nederlag, for vi spillede fodbold, som jeg gerne vil spille fodbold. Vi var aggressive og havde et godt flow i spillet, men vi kendte ikke vores besøgelsestid i dag, siger Johnny Mølby.

- Med den første halvleg vi leverede, burde vi selvfølgelig have været foran i pausen. Vi var det bedste hold i første halvleg, og vi havde chancerne til at komme foran, men bolden ville bare ikke ind.

Se også: Ærlig Brøndby-helt: Vi spillede dårligt

Johnny Mølby går så langt som til at sige, at det var viborgensernes bedste præstation i sæsonen, og derfor er det ekstra surt, at det ikke blev til point.

- Det var den bedste præstation, vi har lavet i denne sæson, og derfor er det ekstra bittert, at vi ikke havde marginalerne på vores side. Brøndby var effektive, og det gjorde forskellen i dag, siger han.

Se også: Thomas Frank: Vigtig sejr i jagten på topplacering

Osama Akharraz, der spillede en god kamp mod sin tidligere klub, er ligesom sin træner skuffet over, at Viborg ikke fik mere ud af kampen.

- Vi skabte mange muligheder i første halvleg, men vi var ikke skarpe nok. Vi får ikke puttet bolden i kassen i vores gode perioder, og dermed var kampen stadig åben efter pausen, siger Osama Akharraz.

- Vi kunne sagtens have fået mere ud af den her kamp, og derfor er det ekstra ærgerligt, at vi ikke udnytter overtaget i første halvleg. Men vi mangler skarpheden, og det bliver vi nødt til at arbejde på, hvis vi skal have noget ud af den slags kampe.

Viborg får muligheden for at vise mere skarphed i Alka Superligaen næste søndag mod Esbjerg.

3 kommentarer
Vis kommentarer