Jubel i Brøndby: Henter landsholdsspiller

Brøndby har skrevet en fireårig kontrakt med Elfsborgs højre back Johan Larsson

Johan Larsson skifter til Brøndby (Foto: Zuma Press)
Johan Larsson skifter til Brøndby (Foto: Zuma Press)

På transfervinduets sidste åbningsdag har superligaklubben Brøndby valgt at forstærke sit forsvar.

Klubben har mandag skrevet en fireårig kontrakt med den svenske back Johan Larsson, der kommer fra Elfsborg og starter i Brøndby med det samme.

- Vi kender Johan indgående, og hans navn har stået øverst på min blok gennem længere tid. Det er uden tvivl en klassespiller, vi nu får tilført truppen, siger Brøndbys sportschef, Per Rud, til klubbens hjemmeside.

Larsson har været en af Elfsborgs mest markante spillere i de seneste sæsoner, hvor han har siddet solidt på pladsen i højre forsvarsside.

Han viste sig blandt andet frem for et dansk publikum med en stærk præstation, da Elfsborg for halvandet år siden besejrede FC Nordsjælland i Europa League-kvalifikationen.

Elfsborg har accepteret et bud fra Brøndby på backen Johan Larsson, som mandag morgen afbryder sin træningslejr med den svenske klub og flyver til Danmark. (Foto: Zuma Press) Brøndby Brøndby lander deadline-forstærkning

Johan Elmander får fremover ikke konkurrence fra Daniel Holm, der er fritstillet i Brøndby (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Brøndby fritstiller angriber

Brøndby-ledelsen er overbevist om, at svenskeren bliver en solid forstærkning.

- Tilgangen skærper konkurrencen på holdet betragteligt, præcis som vi ønsker det. Samlet set var "pakken" både økonomisk og sportslig attraktiv for Brøndby IF, og det er en markant tilgang, vi præsenterer i dag, lyder det fra Per Rud.

Johan Larsson fortæller selv, at han har hørt godt om Brøndby fra flere sider - blandt andet fra Johan Elmander, som han har mødt i landsholdsregi.

Han beskriver sig selv som en meget offensiv back.

- Mine største styrker er frem ad banen, hvor jeg er lykkedes med at lave en del mål og assist, selv om jeg egentlig er en del af forsvarskæden.

- Den stil vil jeg fortsætte i Brøndby, og det er mit mål at hjælpe holdet med afgørende offensive aktioner og samtidig bidrage til at gøre holdet endnu mere solidt, siger Johan Larsson.

 Følg Ekstra Bladets livedækning af transfervinduets sidste dag på linket herunder
Juan Cuadrado skifter Fiorentina ud med Chelsea. (AP/Fabrizio Giovannozzi) Transfer aften Transfer-LIVE: Vinduet lukker - nu kommer panikhandlerne

Odd Grenland ligner Fredrik Semb Berges nye klub. Spilleren vil helst til Odd nemlig (Foto: René Schütze) Superligaen Norsk klub: Brøndby-spiller vil til os

Ekstra Bladet fangede Per Rud i Portugal, så han kunne fortælle om Brøndbys transferplaner (Foto: Tariq Mikkel Khan) Superligaen Kort før lukketid: Her er Brøndbys transfer-plan

0 kommentarer
Vis kommentarer