Jubel i Brøndby: Ny bane er tidlig julegave

Brøndbys fremrykning af banerenovering har ifølge Martin Ørnskov vakt glæde i spillertruppen

Martin Ørnskov glæder sig ligesom flere øvrige Brøndby-spillere til at få ordentlig græs under fødderne på Brøndby Stadion. (Foto: Jens Dresling)
Martin Ørnskov glæder sig ligesom flere øvrige Brøndby-spillere til at få ordentlig græs under fødderne på Brøndby Stadion. (Foto: Jens Dresling)

Det ligner ikke en fodboldbane, og den er da heller ikke til det tekniske og hurtige pasningsspil, som Brøndby-træner Thomas Frank gerne vil spille.

På trods af den sløje fodboldbane på Brøndby Stadion lykkedes det hjemmeholdet at slå OB med 2-0 og dermed tage forårets første sejr. Og heldigvis for Brøndby bliver dette forår den sidste tid med den dårlige bane.

Se også: Franks forløsning: - Fra nu af buldrer vi derudaf

I sidste uge bekræftede klubbens direktør Jesper Jørgensen nemlig, at man fremrykker arbejdet med banen, så den bliver renoveret allerede til sommer og ikke i 2017, som oprindeligt var planen. Det vækker glæde i spillertruppen, fortæller Martin Ørnskov.

- Jeg skal være helt ærlig: Det var som en tidlig julegave, da klubben annoncerede det, siger Martin Ørnskov til tipsbladet.dk.

- Ud over en sejr har banen været det, der har fyldt noget. Hvis jeg skal nævne noget, der har påvirket spillertruppen, så har det været banen og udsigten til endnu en sæson med den bane. Så det er dejligt, at der bliver gjort noget ved banen snart, siger han.

Se også: Brøndby-svensker efter kanon-kasse: Stemningen er lidt mere løftet nu

Brøndby vandt som sagt 2-0 hjemme over OB søndag aften, og mens klubben har fået en ringe, ringe pointhøst på udebane, har hjemmebanen vist sig som et fort for Brøndby, der blot har tabt én gang hjemme. Det var til Randers FC i efteråret.

Klubben er nu nummer fem i Superligaen med kun tre point op til tredjepladsen og Randers FC.

Når banen er håbløs, må man jo ramme boldene i luften: Nyd Brøndbys Johan Larssons brag af en halvflugter fra kampen mod OB:

20 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere