Jubler over Brøndby-salg: Vores største aftale nogensinde

Gustaf Nilsson til Brøndby IF er det største salg, Falkenbergs FF har gjort i historien. Klubben har samtidig sikret sig en videresalgsklausul på angriberen.

Nilsson er blevet en god forretning for Falkenbergs FF (Foto: All Over)
Nilsson er blevet en god forretning for Falkenbergs FF (Foto: All Over)

Til sommer får Brøndby IF tilgang af Gustaf Nilsson, som betragtes som et af de største talenter i Allsvenskan. Den slags spillere må man nødvendigvis betale gode penge for, og det er der noget, der tyder på, at Brøndby også har.

Bestyrelsesformand i Falkenbergs FF, Lars-Eric Nilsson, fortæller, at salget af det 18-årige talent er det største salg, klubben har præsteret. Samtidig afslører han, at klubben får en bid af kagen, hvis Brøndby sælger Nilsson videre.

Gustaf skal plaf' på vestegnen til sommer (Foto: Brondby.com/Kasper Jul) Brøndby Brøndby går angrebsamok: Henter ny angriber

- Det her er uden tvivl den største aftale, vi har været med i med tanke på transfersum og videresalgsklausul. Overgangssummen er afhængig af antal spillede kampe. Vi er tilfredse, men jeg kommenterer ikke konkrete summer. Vi havde gerne beholdt Gustaf længe, men vi har ikke forsøgt at styre ham, siger formanden til Hallands Nyheter.

Den kommende Brøndby-spiller optrådte 21 gange for Falkenberg i 2015-sæsonen og scorede seks mål. Alle seks faldt i den anden halvdel af sæsonen.

10 kommentarer
Vis kommentarer