Kæmpe bud på Brøndby-stjerne på vej

Anderlecht er atter på rov i Superligaen – forbereder stort bud på Hany Mukhtar

Hany Mukhtar kan snart været tabt for Brøndby og Superlgiaen. Der er angiveligt et stort million-bud på vej fra Anderlecht. Foto: Jens Dresling
Hany Mukhtar kan snart været tabt for Brøndby og Superlgiaen. Der er angiveligt et stort million-bud på vej fra Anderlecht. Foto: Jens Dresling

Hany Mukhtar-æraen i Brøndby kan slutte hurtigere end forventet.

Allerede om 11 dage kan det være slut efter hjemmekampen mod Vendsyssel 16. december.

Agentfirmaet SEG har inden for de seneste uger optrappet aktiviteten omkring Hany Mukhtar, og nu står det klart, at både Anderlecht og Standard Liege har tyskeren højt på ønskesedlen.

Ifølge den belgiske avis Het Laatste Nieuws har de to klubber Hany Mukhtar højt på listen over mulige tilgange denne vinter, og de er parat til at teste Brøndbys beslutsomhed.

Det er opfattelsen hos såvel Standard Liege som Anderlecht, at Brøndby vil være parat til at lytte på et bud på fire mio. euro – 30 mio. kr.

På den facon minder situationen meget om Anderlechts jagt i sommer på Bubacarr Sanneh i FC Midtjylland, hvor belgierne længe forsøgte at lokke med bud langt under de 60 mio. kr., som ulvene ville have.

Og 30 mio. kr. flytter ikke Hany Mukhtar.

Artiklen fortsætter under billedet  ..

Hany Mukhtar har længe været det kreative omdrejningspunkt i Brøndby. Foto: Lars Poulsen.
Hany Mukhtar har længe været det kreative omdrejningspunkt i Brøndby. Foto: Lars Poulsen.
 

Ekstra Bladet kunne allerede i maj fortælle, at Brøndby vurderer, at Hany Mukhtar kan sælges for 45 mio. kr.

Siden de skæbnesvangre dage midt i guldkapløbet har Hany Mukhtar imidlertid haft svært ved at holde det høje niveau. Derfor ligner 45 mio. kr. lige nu også et absolut ønskescenario for Vestegnen.

Hany Mukhtar blev hentet fra Benfica for ti mio. kr. for halvandet år siden. Hans aftale med Brøndby løber til sommeren 2021, men det har hele tiden været planen, at tyskeren senest sommeren 2019 skulle sælges videre.

Derfor skal den belgiske interesse for Hany Mukhtar tages seriøst. Brøndby er i færd med at genetablere sig som en seriøs spiller internationalt, og de blå-gule har brug for at manifestere, at de er i stand til at løfte en lovende spillers karriere mod toppen.

I den henseende kan betydningen af et salg af Hany Mukhtar blive enorm. Forløsningen af et strandet ungdomstalent fra et af Europas store lande vil vække opsigt og kan bane vejen for lignende muligheder.

På den facon kan en salgspris på 30-45 mio. kr. vise at være meget mere værd.

Christian Eriksen jagter en kontrakt med Barcelona eller Real Madrid.  Foto: AP Sport og Spil Mystisk agent er Eriksens hemmelige våben

Hvor meget vil du give for palæet her? Foto: Mansionglobal Sport og Spil Sportslegende sætter svinedyrt pragtpalæ til salg: Se de vilde billeder

Se også: Hjulmand modsiger Zorniger: - Det er os, der er galt på den

Se også: Skyder med skarpt mod Zorniger: Det er decideret pinligt!

292 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere