Kæmpe kovending: Brøndbys gyserkamp alligevel på tv

Brøndbys kamp i Kroatien bliver alligevel vist på dansk tv

Brøndby-fans raser: De fatter ikke en skid af fodboldkultur

De mange fodboldfans, der havde opgivet at se aftenens gyserkamp mellem Hajduk Split og Brøndby IF, de kan alligevel se frem til at se kampen, der ellers først var blevet opgivet, fordi den var for dyr.

Eurosport 2 sender kampen i aften fra klokken 20.25 med kickoff 20.30.

- Vi fik en mulighed her til middag for alligevel at vise kampen. De vendte tilbage, efter al kommunikation var lukket ned, og så har vi vurderet internt, at vi alligevel springer ud i det, selvom det er med kort varsel, siger Eurosports redaktionschef Anders Bay til Ekstra Bladet.

- Vi har hele tiden gerne villet sende kampen, men prismæssigt var vi meget langt fra hinanden, men nu er vi landet et rimeligt sted, siger Bay.

 

- Det er ikke noget, som vi ønsker at gøre hver eneste uge, at vi siger, at vi ikke sender kampen og så gør det alligevel. Men nu er kampen heldigvis på plads, siger Bay.

- Vi er helt oppe at ringe. Det havde været nemmere for Brøndby uden tilskuere, men det bliver jo en god kulisse at vise fodbold fra, siger Bay.

- Vi render lige nu rundt og leder efter folk, der egentlig havde fri. Zak Egholm går normalt til patchwork om torsdagen, men det er inddraget nu, griner Bay.

Første kamp mellem de to endte 0-0 i Brøndby, mens Brøndby hjemme i Superligaen har præsteret målfest på målfest.

Afgjort: Derfor kan du IKKE se Brøndby på tv

Brøndby-angriber får tre spilledages karantæne

Brøndby vil sende fans til Split efter sikkerhedsfrygt

Superliga-trænernes egen dom: Her er de fire vigtigste ingredienser i vores sæson