Kahlenberg enig med Agger: Kulturændring i Brøndby

Thomas Kahlenberg fortæller, at han også godt kan se, at der er sket en kulturændring i Brøndby, som Daniel Agger har udtalt det tidligere på måneden.

Thomas Kahlenberg er enig med Daniel Agger. Foto: Philip Davali
Thomas Kahlenberg er enig med Daniel Agger. Foto: Philip Davali

Daniel Agger udtalte i begyndelsen af måneden, at han fornemmede en anderledes kultur og mentalitet i Brøndby i forhold til dengang, han var i klubben første gang. Og det kan Thomas Kahlenberg godt nikke genkendende til.

- Ja, jeg oplevede da en kulturændring. Men jeg var også fuldt ud bevidst om, at jeg kom hjem til noget andet. Det gjorde jeg endda på et andet tidspunkt end Daniel, da han vendte hjem, var der sket en del, fra da jeg kom, siger Kahlenberg til Jyllands Posten.

Kahlenberg fortæller videre, at han ikke mener, der er den samme hierarki-tænkning, som der var dengang, han var i klubben.

Se også: Barske Brøndby-tider: Så hårdt presser Zorniger spillerne

Se også: Quiz: Så meget ved Zorniger om Brøndby

Stig Tøfting oplevede i Hamburger SV en speciel kultur, hvor der blev gået til den på træningsbanen, fordi der var benhård konkurrence om at komme på holdet. Foto: Claus Bonnerup Sport og Spil Det fodbold-stjernerne ikke vil tale om: Se de hemmelige bonus-penge

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere