Kahlenberg: Her er Brøndby Nordens førende

Midtbanespiller Thomas Kahlenberg forsøger at komme tilbage efter endnu en operation, og Brøndby-anføreren håber på at kunne spille for Alexander Zornigers mandskab

Thomas Kahlenberg (th.) roser Brøndbys presspil. Foto: Polfoto.
Thomas Kahlenberg (th.) roser Brøndbys presspil. Foto: Polfoto.

Han har ikke spillet siden april 2016, men den tidligere landsholdsspiller Thomas Kahlenberg har ikke opgivet håbet og drømmen om at komme tilbage på fodboldbanen.

Specielt ikke nu, hvor klubben har fået tyske Alexander Zorniger ind, der har markeret sig stærkt i efteråret.

Mod slutningen af efteråret blev Kahlenberg opereret, og det er endnu ikke til at sige, om han kommer i aktion i foråret. Den 33-årige midtnanespiller håber på få lov til at spille under Alexander Zorniger, som Kahlenberg mener, har markeret sig stærkt og har skabt identitet i Brøndby igen.

- Jeg kan huske, at det blev sagt, at Brøndby skulle være førende i Norden i presspil. Det er vi nu. Ja, jeg vil sige, at i de bedste kampe har der været europæisk klasse over den måde, vi presser på. Og den måde, vi går fremad og skaber chancer og afslutninger på betyder, at der virkelig sker noget på banen. Og derfor har Zorniger vundet tilskuerne og gjort dem glade, siger Thomas Kahlenberg til Politiken.

Thomas Kahlenberg er fortsat i gang med sin genoptræning efter operationen af den hofteskade, der har drillet Thomas Kahlenberg i stort set hele foråret.

Anføreren er med Brøndby på træningslejr, og her kunne han torsdag se holdet vinde 4-2 i en testkamp, hvor Kamil Wilczek scorede to gange.

Så meget scorer de: EM-pengeregn over Superliga-klubber

Ny Horsens-profil skal spille foråret med smerter

Brøndby-træner utilfreds med spillersalg