Kasi-Jesper raser efter dom: De har smadret mig

- Hvordan får vi renset internettet? Og hvad gør vi ved den her familie, som har levet i helvede i seks år, spørger den tidligere Brøndby-sponsor i nyt interview

Jesper 'Kasi' Nielsen forventer en stor erstatning, efter at Skat blandt andet beslaglagde hans dyre biler og både. Foto: Claus Bjørn Larsen
Jesper 'Kasi' Nielsen forventer en stor erstatning, efter at Skat blandt andet beslaglagde hans dyre biler og både. Foto: Claus Bjørn Larsen

Den tidligere storsponsor i Brøndby, 48-årige Jesper 'Kasi' Nielsen, har i årevis sloges med Skat om, hvorvidt hans sponsorat var egen vinding eller et greb, for at gøre hans virksomhed mere kendt.

I sidste uge faldt sagen i Østre Landsret ud til hans fordel, men der er mange hængepartier tilbage, fortæller han i et interview med Børsen.

- Den sidste uge er jeg gået fra at være chokeret og glad til at være vred. Mere og mere vred. De smadrede mit ry på forsiden af alle aviserne. Selv mine allerbedste venner ville ikke låne mig penge, siger han til avisen.

- Hvad skal vi gøre ved, at man smadrer en forretningsmand fuldstændig? Der er ikke nogen, der har villet røre ved mig siden da i Danmark. Jeg har jo været på forsiden af aviserne som kriminel.

- Og nu viser det sig, at der ikke er noget. Hvad gør vi ved det? Hvordan får vi renset internettet? Det gør vi jo aldrig. Og hvad gør vi ved den her familie, som har levet i helvede i seks år?

Landsskatteretten dømte i januar 2016 til fordel for Skat i den meget omdiskuterede skattesag, men Jesper Nielsen ankede dommen til Østre Landsret, hvor han nu har vundet.

I mellemtiden har han startet sin nye smykkevirksomhed Amazing Jewelry i Schweiz. Kæden tæller i dag 34 butikker i 11 lande.

Jesper 'Kasi' Nielsen venter nu på, at Kammeradvokaten og Skat beregner, hvor mange skattekroner han skal have tilbage. Han fik i 2012 beslaglagt adskillige millioner fra biler, både, huse, aktier og øvrig formue.

- Nu skal det hele rulles tilbage med renters rente. Det bliver en bon så stor for de danske skatteydere, siger han til Børsen.

Se også: Kasi-Jesper solgte smykkefirma for at kunne betale regninger

Se også: Skatteminister ser ikke Kasi-sag for sig i Højesteret

156 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere