Klar til at droppe Bundesligaen: - Brøndby er en fantastisk klub

Uffe Bech er meget åben for at forlænge sit ophold i Brøndby, der har lejet den offensive aktør i Bundesliga-klubben Hannover 96

Uffe Bech scorede til 1-0 for Brøndby, da holdet gæstede FCM i forrige Superliga-runde. Foto: Claus Bonnerup
Uffe Bech scorede til 1-0 for Brøndby, da holdet gæstede FCM i forrige Superliga-runde. Foto: Claus Bonnerup

Brøndby IF lejede i sommerens transfervindue Uffe Bech i Hannover 96, og aftalen mellem de to parter udløber ved årsskiftet.

Det ligger imidlertid i kortene, at opholdet kan forlænges, hvis de to parter er indstillede på det, og offensivspilleren har fået masser af spilletid i gult og blåt. I mandags scorede han sit første mål for Brøndby IF mod FC Midtjylland.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller er faldet godt til på den københavnske Vestegn, og han er åben for at fortsætte karrieren i den gule trøje. Foreløbig er det dog uafklaret, hvad der skal ske.

- Der er lige to måneder endnu, så jeg vil gerne se tiden an, og se hvad der sker, men jeg synes, at Brøndby er en fantastisk klub. En rigtig spændende klub med fantastiske fans og et rigtig fedt stadion, og det ville bestemt ikke gøre mig noget at blive her i længere tid, siger Uffe Bech til Tipsbladet..

- Vi må se, hvad der er af muligheder for mig til vinter, men jeg synes selvfølgelig, at Brøndby er interessant, ellers ville jeg heller ikke være her nu, siger den udlejede Hannover-spiller.

Den 25-årige offensive aktør har foreløbig spillet seks Superliga-kampe for Brøndby, og søndag kan han spille nummer syv, når de blå-gule møder lokalrivalerne fra FC København.

Se også: Drømmescoring sikrede Superliga-sejr i Odense

Selvom taxa-chaufføren blev frikendt for sin rolle i Bendtners voldsdom, venter der ham en kammeratlig samtale. Foto: Mogens Flindt. Skandinavien - 2. nov. 2018 - kl. 18:42 Uventet drejning efter Bendtner-dom: Taxachauffør skal til samtale

Paul Onuachu er på radaren i storklubben Porto. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen indefra: Han kan blive Superligaens næste 100 mio. spiller

Ebbe Sand er tilbage på sin 'gamle' hjemmebane i Brøndby. Foto: Henning Hjorth. Sport og Spil Ansøgere fra ind- og udland: Sådan scorede Sand jobbet i Brøndby

Læs meget mere om Uffe Bech i Tipsbladet, der er på gaden i dag

Vil du have Tipsbladet direkte på din tablet, pc og mobil, kan du købe det digitalt her!

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver fredag.

Læs mere og bestil på https://abonnement.ekstrabladet.dk/avis/fredag/

101 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere