Konkurrence til Brøndby: Polske mestre jagter Jung

De polske mestre, Legia Warszawa, er ude efter Brøndbys tyske lejesvend, Anthony Jung, der vender tilbage til RB Leipzig til sommer

Anthony Jung har tilbragt denne sæson udlejet fra RB Leipzig til Brøndby IF, hvor han efter en tilvænningsperiode har været en stor profil.

Den 30. juni skal han imidlertid tilbage til sin tyske klub, men chancen for, at han bliver i RB Leipzig er tæt på nul, fortalte han for nylig til tipsbladet.dk samtidig med, at han indrømmede, at han taler med Brøndby om at blive i klubben.

Nu kan Brøndby imidlertid få konkurrence om at sikre sig den 26-årige tyskers underskrift.

Det polske medie, sport.pl, melder således, at de polske mestre, Legia Warszawa, er i gang med forberedelserne til den kommende sæson, og her vil de blandt andet forstærke sig på venstre back, hvor Jung er et af emnerne.

Jung har spillet 34 kampe for Brøndby i denne sæson, og det er blevet til et mål og seks oplæg.

Superligaen Av! Brøndby siger farvel til stor profil

Mandag kunne FCN glæde sig over bronze-medaljerne, og i dag kan de glæde sig over et overskud på 5,4 millioner. Foto: Philip Davali FC Nordsjælland FCN præsenterer overskud på 5,4 millioner kroner

Bubacarr Sanneh tiljubles af Erik Sviatchenko efter den utrolige vigtige scoringen på Brøndby stadion i mandags. Sport og Spil Pris-eksplosion: Købt for halvanden million i vinter – nu koster han 50!

 

16 kommentarer
Vis kommentarer