Kritiserer Brøndby og ny sponsor: Pengene lugter

Fagforening kritiserer Brøndbys nye trøjesponsor NTG, der kalder kritikken for uretfærdig

Kort før jul annoncerede Brøndby at den danske transportvirksomhed Nordic Transport Group (NTG) fremadrettet skal optræde med sponsornavn på ryggen af spillertrøjerne.

Firmaet NTG har været under skarp beskydning for at dumpe priserne inden for transportbranchen og har blandt været involveret i otte bødesager inden for de seneste to år.

Fagforeningen 3F kritiserer Brøndby for at indgå et samarbejde med transportvirksomheden:

- Er Brøndby ikke tilhængere af fair play? NTG's forretning er baseret på meget lave priser, som presser chaufførernes lønninger, så pengene lugter, siger Robert Grandt, der er næstformand i Godschaufførernes Landsklub under 3F, til avisen.dk.

Hos NTG kalder koncern-direktør Jesper E. Pedersen kritikken for urimelig.

- Jeg er chokeret og synes, det er dybt uretfærdigt og urimeligt. Helt klart. Vi opfører os rigtig fornuftigt. Jeg tror, det skyldes, at man ikke er tilstrækkelig vidende om forholdene og ikke forholder sig til, at der er tale om henholdsvist et nationalt og et internationalt marked, siger Jesper E. Petersen til Tv2 Lorry.

Artiklen fortsætter under billedet

Vigen.jpg
I Brøndby understreger kommunikationschef Christian Schultz, at samarbejdet med NTG er indgået i en overbevisning om, at transportselskabet overholder den gældende lovgivning.

Avisen.dk har også hørt Brøndbys hovedsponsor Arbejdernes Landsbank i forhold til en holdning til at skulle dele pladsen på trøjerne med den kritiserede transportfirma. Hos Arbejdernes Landsbank vil man dog ikke forholde sig til, hvem Brøndby indgår sponsoraftaler med.

NTG kommer til at pryde ryggen af Brøndbys spillertrøjer fra forårs-kampene og tre år frem, lige som at firmaet også lægger navn til den nordvestlige indgang på Brøndby Stadion.

TV: Dét er Brøndby bedst til i Superligaen:

Nu ER den gal igen: Raser over racisme

Bolt får prøvetræning i Dortmund: 'Målet er en United-kontrakt'
Superligaen: Sådan handler Midtjylland, Silkeborg og Horsens i transfervinduet