Kuriøst! Dommer udviser Brøndby-spiller - og trækker det tilbage

Brøndbys Ronnie Schwartz blev i første omgang præsenteret for det røde kort af dommer Jakob Kehlet i søndagens derby mod FCK - men dommeren tog fejl af kortene, viste det sig

Der var ikke spillet mere end fire minutter, før den første dramatiske situation indfandt sig på Brøndby Stadion mellem værterne og FC København.

Ronnie Schwartz slagtede udeholdets Tom Høgli ved sidelinjen uden chance for at nå bolden, og kampens dommer Jakob Kehlet fløjtede da også omgående for frispark.

De fleste på stadion havde forventet, at Kehlet ville præsentere Schwartz for det gule kort, men dommeren hev i stedet det røde kort op af lommen. Hovedpersonen var selvsagt chokeret, mens nogle af FCK-spillerne begyndte at klappe af Kehlets beslutning.

Men manden i sort havde dog det store smil på læben efterfølgende og beroligede Schwartz i situationen, da han havde erkendt at have lavet en fejl. Kehlet havde simpelthen trukket det forkerte kort op af lommen!

Dermed forblev Schwartz på banen og blev i stedet præsenteret for en advarsel.

Se den kontroversielle situation i videoen øverst i artiklen.

Den tidligere Randers-bomber var da også enig i dommerens vurdering.

- Nej, jeg synes ikke, der var rødt. Dommeren tager fejl af sine lommer, og sådan er det. Der bliver gået til den, og sådan er det i de her kampe - det er ikke så pænt fodbold, der bliver spillet, sagde han i pausen til TV3+.

Wow - det har du ik' set før! Enestående tifo i Brøndby

Men TV3 Sports Superliga-ekspert Peter Graulund var bestemt ikke enig med Schwartz og Kehlet.

- Hvis man kigger på det - har Ronnie Schwartz til hensigt at spille bolden? Nej. Er den inde for spil-afstand? Nej. Tilsidesætter han helbreddet på sin modstander? Det gør han i allerhøjeste grad, sagde Graulund i pausestudiet og tilføjede:

- Er der også unødig stor kraft? Ja! Så var det blevet ved det røde kort, som dommeren i første omgang præsenterede for Schwartz - ved en fejl - så synes jeg ikke, man kunne have sagt noget til det, sagde han.

TV: Schwartz lavede efterfølgende endnu et frispark på en FCK'er, hvor han var i overhængende fare for at få sit andet gule kort.

Se situationen i videoen herunder:

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter