Lars Seier nedsabler Jan Bech-kritikere: Tag jer sammen!

Bank- og erhvervsmanden Lars Seier Christensen forsvarer sin ven Jan Bech Andersen efter sidstnævnte dummede sig gevaldigt på de sociale medier

Lars Seier forsvarer sin gode ven Jan Bech Andersen. (Foto: Lars Krabbe)
Lars Seier forsvarer sin gode ven Jan Bech Andersen. (Foto: Lars Krabbe)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Kritikken er haglet ned over Brøndbys bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, siden Ekstra Bladet tirsdag kunne afsløre, at rigmanden under et falsk navn i en længere periode har kritiseret træner Thomas Frank på en supporter-side på nettet.

Den nu tidligere Brøndby-træner valgte onsdag at tage sit gode tøj og gå efter den tydelige mistillid fra sin formand, og siden da er Jan Bech Andersen blevet hudflettet i de danske medier på grund af sin uprofessionelle opførsel.

Men nu får Brøndbys rigmand støtte fra en god ven.

Bank- og erhvervs-manden Lars Seier Christensen mener, at folk skal køle ned. Seier, der i øjeblikket arbejder på et cykelprojekt med Bjarne Riis, anerkender, at Jan Bech har lavet en fejl.

Oscar-show: Brøndby står i lort til halsen

Et utroligt døgn: Brøndby-sagen fra start til slut

Men nu er der kogt nok suppe på den sag, og folk skal komme videre og tage sig sammen, skriver Seier på sin Facebook-profil. Ifølge rigmanden viser Bech også sin store kærlighed til fodbolden og Brøndby.

- Min gode ven, Jan Bech Andersen, er kommet ikke bare i varmt, men spilkogende vand! Jeg tror, Jan allerede har anerkendt at han har begået en fejl. Men jeg håber også at alle andre anerkender at vi her har at gøre med et ekstremt passioneret menneske, som elsker sport, tager sine fans alvorligt og elsker Brøndby (det er selvfølgelig i sig selv en alvorlig karakterbrist, når man ser på det som FCK fan), skrev Seier på sin profil sent onsdag aften.

- Så lad os nu lige slappe af - her er en entusiast der har brugt et trecifret millionbeløb på sin passion. En mand der - måske naivt - har involveret sig i fansenes verden. Det bedste der nogensinde kunne ske for Brøndby (og langt mere end de fortjener).

Og nedsablingen af kritikerne stopper ikke der.

- Så selvom Jan har dummet sig - så er han uden tvivl en del af løsningen, snarere end en del af problemet. Hvis Brøndby fans er for dumme til at forstå det - så er det ikke vanvittigt overraskende. Hvis de er kloge, så tilgiver de hurtigt en passioneret mand, der er sidste bastion for at holde deres sørgelige klub i live, skriver han.

- Så for første og eneste gang må jeg støtte en Brøndby leder - fordi jeg kender ham som et ordentligt menneske og en entusiast. Tag jer sammen, tilgiv, sig tak og kom videre.

Det var her til Brøndbys pressemøde, at Jan Bech gik ud og undskyldte for sine, med egne ord, uacceptable handlinger. Hør undskyldningen og indrømmelserne her

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun er dansk politiks nyeste protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind