Annonce:
Annonce:

Laudrup begræder tabet af bykonge

Michael Laudrup er fuld af respekt over netop afdøde Kjeld Rasmussen, der som borgmester i Brøndby var med til at føre klubben frem som landets bedste

Michael Laudrup og Kjeld Rasmussen fotograferet ved finalen i Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering i Parken i 1998. Foto: Thomas Wilmann.
Michael Laudrup og Kjeld Rasmussen fotograferet ved finalen i Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering i Parken i 1998. Foto: Thomas Wilmann.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Med Kjeld Rasmussens død er en af de gamle kæmper i Brøndby IF er gået bort, og det begræder en af de yngre giganter i klubben, som netop i disse dage spiller en hovedrolle i det nervepirrende mesterskabsspil i Superligaen.

Michael Laudrup var efter sin glorværdige karriere som spiller cheftræner i Brøndby i fire sæsoner, hvor han to gange vandt pokaltitlen og i 2005 gjorde klubben til dansk mester.

Det år blev Kjeld Rasmussens sidste som borgmester i Brøndby Kommune. I 39 år beklædte han posten, og han er stadig i dag den længst siddende borgmester i danmarkshistorien.

- En stor personlighed er gået bort, skriver Michael Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

Annonce:

- En person, som var med fra start, da Brøndbyøster og Brøndbyvester blev slået sammen til Brøndbyernes IF i 1964 (mit fødselsår i øvrigt). Og samtidig en mand, som havde bred opbakning i hele Brøndby kommune.

- Og det ikke kun af fodboldfolk, for ellers sidder man ikke næsten 40 år som borgmester. Så vi kan sige, at en af de gamle er gået bort. I såvel bogstavelig som overført betydning, skriver Michael Laudrup.

Kjeld Rasmussen var hovedarkitekten bag Brøndby IF's opstigen fra serieklub til storklub i Danmark. Han vil blive hyldet i forbindelse med Brøndbys sidste hjemmekamp i denne sæson mod AaB mandag aften.

Bjerregaard om afdød eks-borgmester: - Ingen topklub i Brøndby uden ham

Brøndby hylder afdød bykonge før guldkamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: