Lettet Agger: En dejlig sejr

- Jeg er glad for, jeg har taget tiden, så jeg nu er 100 procent spilleklar, siger Brøndbys anfører

Daniel Agger har det godt med at have ventet lidt længere tid, end han plejer, med at melde sig klar. (Foto: Cicilie D. Andersen)
Daniel Agger har det godt med at have ventet lidt længere tid, end han plejer, med at melde sig klar. (Foto: Cicilie D. Andersen)

Storaktionær Jan Bech Andersen kom forbi og stak næven frem til Daniel Agger for at lykønske ham med sejren.

En sejr, der lettede en smule på trykket i Brøndby. Efter 0-5 mod PAOK i torsdags og den ujævne start har presset været stort på Daniel Agger og holdkammeraterne.

Se også: Lettelse i Brøndby: Sejr giver arbejdsro

1-0-triumfen over SønderjyskE giver både ham og cheftræner Thomas Frank lidt ro de kommende dage frem mod returkampen mod grækeren. En kamp, der bare skal overstås, fordi det nu handler om at kravle opad i Superligaen.

- Jeg er utrolig glad for de tre velfortjente point. Det er positivt, at vi er topmotiverede efter nederlaget og den lange rejse, siger Brøndby kaptajnen.

Han spillede sin første kamp i sæsonen på hjemmebane efter den lægskade, der har holdt ham ude af spillet i små fire uger.

- Jeg valgte denne gang at være 100 procent klar, før jeg kom tilbage på holdet. Det er ikke noget, jeg har prøvet længe. Men det har bare været vigtigt for mig at være på 100 procent, forklarer han, der glæder sig over, at bentøjet har det særdeles fint efter to kampe på fire dage.

Se også: Europa-rekord kan redde Brøndby

Daniel Agger leverede en solid præstation i Brøndby-bagkæden, hvor han med vanlig autoritet holdt sammen på tropperne.

- Det er vigtigt vi kan holde nullet. Engang imellem spiller vi måske 0-0, men det er til at leve med, siger Daniel Agger, der har været godt tilfreds med Frederik Rønnows indsats de første kampe.

- Han har et stort potentiale. Han er god med fødderne og god i luften. Jeg er slet ikke i tvivl om, han bliver bedre og bedre, fastslår han.

Det ville måske være lidt logisk at spare Daniel Agger på torsdag og gemme ham til søndagens udekamp mod FC Nordsjælland.

Det er trods alt i Superligaen, at Brøndby skal satse på resultaterne. Løbet er kort i Europa.

17 kommentarer
Vis kommentarer