Lider med Brøndby: - Man kan godt få lidt kvalme

Det gør ondt på Christian Nørgaard at følge hjerteklubbens problemer på tv-skærmen

Det gjorde ondt da Christian Nørgaard var med til at tabe guldet sidste sæson, og det gør ondt for ham at se Brøndby i denne sæson. Foto: Lars Poulsen/Polfoto.
Det gjorde ondt da Christian Nørgaard var med til at tabe guldet sidste sæson, og det gør ondt for ham at se Brøndby i denne sæson. Foto: Lars Poulsen/Polfoto.
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

AARHUS (Ekstra Bladet): Christian Nørgaard er havnet i karrierens hidtil hårdeste modvind i Fiorentina, hvor det hidtil blot er blevet til 36 minutters spilletid i Serie A.

Og der er ikke meget opmuntring at hente, når de gamle venner fra Brøndby dukker op på tv-skærmen i hjemmet i Firenze.

Tværtimod indrømmer midtbanespilleren, at det har været hårdt at følge den nedtur, Alexander Zornigers tropper er havnet i. 

- Jeg har selvfølgelig set alle kampene, og jeg føler meget med klubben i denne periode, hvor det har været stolpe ud, fortæller Christian Nørgaard, der især led, da Jonas Wind afgjorde københavner-derbyet til FCK’s fordel i overtiden.

- Man kan godt sidde og få lidt kvalme, når man ser det. Det gjorde jeg i hvert fald. Så den er hård. Jeg savner i hvert fald klubben enormt meget - og fansene. Det var nogle specielle år her til sidst, siger midtbanespilleren, der stadig har tæt kontakt til Brøndby og især den rigtigt gode ven Lasse Vigen.

Flere eksperter har påpeget, at hans fravær er en af hovedårsagerne til de aktuelle problemer. Og selv om han lider med hjerteklubben, indrømmer han, at skudsmålet skaber stolthed.

- Ja, ekstremt meget. Det vidner om, at jeg havde kæmpet mig til en plads, og fået noget Brøndby-DNA ind i blodet. Det synes jeg godt, at man kan være stolt af, fastslår han.

- Men nu er der gået lang tid nok til, at de ikke behøver bruge den undskyldning længere. Nu må de godt få styr på det derude, siger han og tilføjer:

- Når men mister tre, som de gjorde med Rønnow, Pukki og mig, så skal der også bygges noget op igen. Men nu vender det forhåbentlig efter hjemmesejren over AGF, lyder det håbefuldt fra Christian Nørgaard om sin gamle klub.

Lægger sig fladt ned: Derfor er Hareide en succes

Smider Eriksen på forsiden: Juventus holder skarpt øje

Store forandringer på vej i Brøndby: Udrensning forude

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind