Lykkelig Nørgaard: Vi bliver ved med at tro på det

Brøndby IF vendte for anden gang på en uge et faretruende nederlag til sejr. Det vidner om stor tro på egne evner, mener Christian Nørgaard

I søndags kom Brøndby IF bagud 1-0 mod FC København, men endte med at vinde kampen 2-1. I dag præsterede de blå-gule endnu engang at levere et nærmest mesterligt comeback.

I topkampen mod FC Midtjylland var Vestegnsklubben nemlig nede med 2-0, men med hårdt slid fik de vendt kampen og gik fra banen som vinder med 3-2.

- Vi bliver bare ved med at tro på det. Det er endnu en fed kamp. Det er virkelig fedt at se dansk fodbold i øjeblikket, især i toppen. Der er underholdende kampe hver tredje dag i øjeblikket.

doc6zs9xa4iwcm1adnznol8.jpg
- Da vi kommer bagud 2-0, er det eneste, jeg kan høre, Brøndbys fans. Det siger bare, hvor meget de tror på det, og hvor meget vi tror på det, siger Christian Nørgaard til 3+.

Nørgaard sender også store roser afsted til holdkammeraten Kamil Wilczek, som var en af hovedarkitekterne bag comebacket med to mål.

- Kamil Wilczek er absolut verdensklasse. Det er bare international klasse, når man går ind i dueller, som han gør, og han står de rigtige steder, forklarer Nørgaard.

Brøndby IF fører nu Superligaen med tre point ned til FC Midtjylland.

Fire i top – én floppede totalt i guldbraget

Wauw! Der tog I fusen på mig, Brøndby

Brøndby ved en skillevej: Kan sige nej til store bud på Mukhtar

Brøndby og FCK-fan mødes: Derfor hader vi hinanden

Brøndby-anfører: Oscar-skandalen var et kæmpe chok

Zorniger bekymret for højreskred: Jeg frygter det sker i Danmark

Zorniger om vejen til succes'en: Vi spiste pizzaer i en måned