Målene rasler ind: Brøndbys målmand udsat for hård kritik

Brøndby-målmand Marvin Schwäbe får hård kritik af både TV3-ekspert og den store folkemængde

Målene rasler ind bag Marvin Schwäbe. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Målene rasler ind bag Marvin Schwäbe. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

SE ALLE MÅLENE FRA KAMPEN I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

2-4 mod SønderjyskE i sidste uge og 2-3 mod AGF søndag i Aarhus. Målene vælter ind på Brøndby i øjeblikket, og med 16 indkasserede mål er det kun Vendsyssel og Hobro, der har lukket flere mål ind i Superligaen. Og de 16 mål er faldet på blot 35 skud.

Mod AGF havde Brøndbys målmand, den 23-årige tysker Marvin Schwäbe, blot en enkelt redning i kampen, og efterfølgende var der også kritik fra TV3-eksperten Peter Graulund i forbindelse med 3-2-målet.

- Jeg synes, at Schwäbe ser rigtig skidt ud, lød det fra Graulund i TV3-studiet om det frispark, som Tobias Sana scorede på.

Artiklen fortsætter under billederne

Schwäbe lukker afgørende mål ind på frispark. Foto: Claus Bonnerup
Schwäbe lukker afgørende mål ind på frispark. Foto: Claus Bonnerup

Schwäbe står lidt langt til den ene side. Foto: Claus Bonnerup
Schwäbe står lidt langt til den ene side. Foto: Claus Bonnerup
 

- Han står alt for langt ovre i den ene side. Selve sparket er jo ikke specielt hårdt. Det sidder ikke specielt yderligt. Det sidder ikke oppe under overliggeren. Og så står han et skridt til den anden side.

- Hvis sparket bliver tæsket op under overliggeren eller klistret op ad stolpen, så har du ikke en chance, men det er altså ikke tilfældet her. Jeg synes, at han ser rigtig skidt ud i den situation, forklarede Graulund.

I tv-klippet lige herunder kan du se, hvordan AGF mod Brøndby afslørede et hemmeligt trick, der forhindrede frisparksscoring. Måske noget, som Brøndby og Schwäbe kunne tage ved lære af.

3-2-målet var i øvrigt ikke det eneste mål, hvor der kunne stilles spørgsmål ved Schwäbe. Ved 1-0-scoringen kom tyskeren skidt ud af målet, og ved 2-1 dukkede han sig, så der kunne scores fra en spids vinkel. Efterfølgende har der også på sociale medier været hård kritik af målmand-Schwäbe, der kom til fra Hoffenheim på en tre-årig kontrakt før denne sæson.

Der er dog også forsvar af Schwäbe:

Schwäbe indledte da også sæsonen fremragende og diskede mod FCK op med kongeredning:

Efter kampen mod AGF blev Zorniger spurgt til Troels Bech-stoppet, og her var svaret noget køligt...

Johan Larsson, Dominik Kaiser og Benedikt Röcker mod SønderjyskE. En kamp der i den grad udstillede de problemer, Brøndby slås med for tiden. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Sport og Spil Eksperter voldsomt uenige: Er Brøndby i krise?

Opturen bliver bremset for FCK i efteråret, mener Stig Tøfting. Europa League-kampagnen kommer til at koste kræfter for Fischer og co. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Skråsikker Tøffe: Derfor vil Brøndby og FC Midtjylland overhale FCK

Se også: Det kaldes krise, Brøndby: Her bliver I totalt udstillet

Alexander Zorniger vil ikke gå på kompromis med sin spillestil, selv om målene vælter ind. Foto: Claus Bonnerup Brøndby - 24. sep. 2018 - kl. 07:53 Zorniger efter ny nedtur: Det er ikke overraskende

204 kommentarer
Vis kommentarer