Målmaskines utrolig afbrænder: - Den kan jeg ikke forklare

- Jeg kæmper for at komme til VM, men lige nu er der flere unge angribere der også scorer mål, forklarer Kamil Wilczek

PARKEN (Ekstra Bladet): Brøndbys polske målkonge, Kamil Wilczek, rystede let på hovedet.

Han kunne simpelthen ikke forklare, hvorfor han kunne brænde den bold, han fik fra Johan Larsson.

Svenskeren sendte et fladt indlæg mod mål, bolden lå lidt bag Wilczek, men for helt blankt mål formåede den ellers træfsikre polak at sparke bolden direkte i hænderne på Stephan Andersen, der stod i modsatte side af målet.

- Jeg burde helt klart have scoret. Jeg ved ærlig talt ikke, hvad der skete, siger Kamil Wilczek om situationen, hvor han igen kunne være blevet matchvinder mod FCK.

Han havde scoret i begyndelsen af kampen, hvor han for sjette superligakamp i træk kom på måltavlen for Brøndby. Et typisk Wilczek-mål sparket ind kort fra mållinjen

- For os handler det hele tiden om at have fokus på næste kamp. Nu handler det om pokalfinalen, som vi skal bruge vores kræfter på, forklarer Kamil Wilczek, der sideløbende kæmper for at komme til VM med det polske landshold.

- Selvfølgelig vi jeg gerne til VM. Jeg kæmper for at få en plads i truppen. Det vil være meget stort for mig. Men lige nu har Polen mange angribere, der scorer mål. Specielt flere unge spillere, forklarer Brøndbys polske måltyv, der nu står noteret for 14 træffere i sæsonen. 11 af målene er scoret her i foråret.

Han banker på til VM: To helt i top – én floppede

FCK brød rædselsstime: Men Brøndby stadig på guldkurs

Brøndby giver ikke op: Klar til skæbnemøde med Pukki

1 af 2 
2 af 2 
26 kommentarer
Vis kommentarer