Mark Strudal: Brøndby har brug for stabilitet

Assistenttræneren skal ingen steder, selvom der er sket en markant udskiftning på personale-fronten, siden han kom til

Mark Strudal. (Arkivfoto: Mogens Flindt)
Mark Strudal. (Arkivfoto: Mogens Flindt)

Den ene assistenttræner sagde op i sympati med Thomas Frank, mens den anden valgte at komme med et opråb til ledelsen.

Mark Strudal har modsat Claus Nørgaard tænkt sig at blive på Vestegnen, hvor han håber, at de kaotiske tider snart er forbi...

- I de syv måneder, jeg har været her, har der været en vanvittig stor udskiftning på personalefronten. Jeg håber, at dette er et skridt på vejen mod stabilitet og kontinuitet. Det håber jeg rigtig meget på.

- Hvis man vil skabe resultater i topfodbold, kræver det vedholdende arbejde og stabilitet og kontinuitet. Så jeg håber virkelig, at det var et kæmpe punktum, der blev sat her, sagde Mark Strudal og fastslog, at stabilitet og kontinuitet er vigtigere end nogensinde i Brøndby:

'Jeg ser fremad'
- Jeg håber, at man nu er klar over, at det skal indarbejdes i den her klub. Ellers bliver det rigtig svært at få topresultater.

Brøndby - 10. mar. 2016 - kl. 16:12 Hvem skal Brøndby tage? Her er mulighederne

Mark Strudal kom i sommer fra FC Nordsjælland og har halvandet år tilbage af sin kontrakt. Han afviste onsdag, at han i lighed med andre Brøndby-trænere er på vej ud.

- Jeg ser fremad og vil gi’ alt til holdet, som jeg har gjort fra dag ét.

Claus Nørgaard stopper efter sæsonen, hvor også en anden Thomas Frank-opfindelse, spanske Albert Capellas, vil være fortid i Brøndby. Den tidligere førsteassistent er i øjeblikket træner for klubbens U17-hold.

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere