Medie: Brøndby afviser million-bud på Mukhtar

Tyrkisk klub kan pakke sig: Hany Mukhtar bliver ikke solgt for småpenge

Et bud på 2,5 millioner euro - svarende til 18,6 millioner kroner - er landet i Brøndby IF's indbakke.

Det kommer fra tyrkiske Istanbul Basaksehir og skulle bruges på at købe tyske Hany Mukhtar fri af den kontrakt, han sidste år skrev med de danske sølvvindere.

Det skriver BT fredag.

Men bare rolig, Brøndby-fans. Det bliver ikke til noget.

Buddet er alt for lavt, vel nærmest en hån mod såvel Mukhtar som Brøndby, og de er blevet verfet pænt væk igen af ledelsen i den danske klub.

Mukhtar, der sidste sæson blev kåret som Årets Spiller i toppen af dansk fodbold, koster nærmere det dobbelte.

Ifølge BT skulle tyrkerne have givet udtryk for at ville vende tilbage med et højere bud. Men det er angiveligt ikke sket.

Hany Mukhtar, der i disse døjer med en mindre skade og sandsynligvis ikke er med i sæsonpremieren mandag i Randers, blev lejet i Benfica for to år siden.

Han blev hurtigt en profil på den københavnske vestegn, og det kvitterede Brøndbys sportslige ledelse med et tilbud om en permanent fireårig kontrakt, hvilket både Mukhtar og Benfica tog imod.

23-årige Mukhtar er noteret for 65 Superliga-kampe for Brøndby. Han har scoret 16 mål.

Brøndby og FC Midtjylland bliver to af de hold, der skal kæmpe med om guldet denne sæson, mener Stig Tøfting. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Tøffes benhårde dom: De vinder guld, og de rykker ud af Superligaen

Brøndby-jubel efter en Hany Mukhtar-scoring i sidste sæson. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Manager-eksperten dropper Brøndby: Her er hemmeligheden til succes

219 kommentarer
Vis kommentarer