Medie: Denne spiller er fortid i Brøndby - har underskrevet med ny klub

Den costaricanske angriber Marcos Ureña er angiveligt meget tæt på et farvel med Danmark og Superligaen

Marcos Ureña er angiveligt tæt på et ophold i MLS. Foto: Jakob Jørgensen
Marcos Ureña er angiveligt tæt på et ophold i MLS. Foto: Jakob Jørgensen

For blot to dage siden blev der sået tvivl om, hvorvidt Brøndby-angriberen Marcos Ureñas skifte til MLS-klubben San Jose Earthquakes var på vippen til at falde fra hinanden.

Se også: Brøndby-reserve på toppen i test-sejr

I følge Fox Sports var den amerikanske klub nemlig millimeter fra at skrive under med den tidligere Ajax- og nuværende Groningen-angriber Danny Hoesen, men den aftale er endnu ikke helt på plads, hvorfor MLS-klubben atter har til gode at præsentere hollænderen for dens fans og offentligheden.

Imidlertidigt er det dog kommet frem, at Marcos Ureña angiveligt skulle have sat sin underskrift på en kontrakt med amerikanerne, og dermed tyder alt blot på en større offensiv investering i klubben.

Det er en kilde til mediet mariosegura.com, der menes at vide at den tidligere FC Midtjylland-angriber skulle være på plads i USA. I øjeblkket er Ureña på ferie i hjemlandet Costa Rica, men han ventes at støde til sine nye holdkammerater i en af de kommende uger forud for den nye sæson.

Hverken Brøndby IF eller San Jose Earthquakes har bekræftet handlen.

Se også: Flere muligheder for Hjulsager: Næste skridt er udlandet

Se også: Tysker sagde nej til Brøndby: Nu forklarer han hvorfor

Mohamed Zidan og Sibusiso Zuma satte ild i Superligaen. Foto: Claus bonnerup og Thomas Wilmann Sport og Spil Her er Superligaens 100 største spillere - nogensinde

33 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere