Medie: Nordmand til lægetjek i Brøndby trods røde tal

Ifølge Eurosport står den 25-årige midterforsvarer Sigurd Rosted over for et skifte til Brøndby. Nordmanden bliver hentet i belgiske Gent

Brøndby har i dag præsenteret et halvårsregnskab med blodrøde tal. Hvor slemt står det til på Vestegnen? Mads Glenn Wehlast forklarer. Producer: Lasse Brøndal

Brøndby bløder, men der er tilsyneladende stadig lidt penge i kassen til nye spillere.

I hvert fald er klubben fra Vestegnen ifølge norske Eurosport tæt på at sikre sig en norsk forsvarsforstærkning.

Ifølge Eurosport er 25-årige Sigurd Rosted landet i København, og han skal senere igennem det obligatoriske lægetjek i Brøndby.

De blågule har længe været på jagt efter en midterforsvarer, og meget tyder altså på, at løsningen bliver Rosted.

Han er i øjeblikket på kontrakt i belgiske Gent, der er trænet af Jess Thorup. Rosted mistede i løbet af foråret sin plads i startopstillingen, og det blev kun til begrænset spilletid.

I denne sæson er det kun blevet til 70 minutter i en Europa League-kvalkamp, og nordmanden har nærmest ikke været en del af kamptruppen i den belgiske klub.

Rosted var i Sarpsborg 08, inden han for godt halvandet år siden skiftede til Gent.

Han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2021, men med tanke på hans aktuelle situation, kan det næppe koste Brøndby det helt store at sikre ham.

Sigurd Rosted har spillet fem landskampe for Norge – alle i 2018.

Brøndby tabte 0-3 til AGF søndag og tirsdag kom halvårsregnskabet som ikke ser for lovende ud. Foto: Jens Dresling,Polfoto. Brøndby Katastrofe-regnskab: Brøndby bløder

Kasper Fisker kan se frem til en lang pause. Foto: Jens Dresling Superligaen Chok i Brøndby - færdig for sæsonen!

Niels Frederiksen havde ikke sin bedste dag på trænerbænken, da Brøndby søndag tabte 0-3 til AGF. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Superligaen Tøfting om Brøndby-sammenbrud: - Den forstod jeg ikke!

Sport Panik før lukketid: Sådan handler DIN Superligaklub

72 kommentarer
Vis kommentarer