Millionopbakning til Brøndby

På 24 timer har Brøndbys fans og sponsorer fornyet sæsonkort for mere end en million kroner

Brøndby-fans har været i lommerne. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Brøndby-fans har været i lommerne. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

De danske fodboldklubber fattes penge på grund af det lukkede Danmark, der gør det forbudt og umuligt at afvikle fodboldkampe - før tidligst engang i maj.

Brøndby IF har det ikke anderledes - her er der bestemt også behov for kapital, og klubben har tirsdag på grund af den store usikkerhed for resten af sæsonen valgt at suspendere forventninger til årets resultat. Det er ganske enkelt umuligt at sige, hvor hårdt corona-krisen kommer til at ramme.

For at give fansene mulighed for at bakke klubben ekstra op i en hård tid, valgte Brøndby IF mandag allerede at åbne for fornyelse af sæsonkort til 2020/21.

Og det har givet pote, for allerede på de første 24 timer er der blevet fornyet sæsonkort for over en million kroner.

Direktør Ole Palmå er taknemmelig over støtten.

- Vi arbejder p.t. med et nødberedskab, da størstedelen af vores medarbejdere er sendt hjem. Derfor varmer det utroligt meget, når fællesskabet i den grad viser sin styrke.

- Det er fællesskabet, der skal sikre, at vi kommer igennem denne store krise, og den opbakning, vi mærker fra fans og sponsorer i denne ekstraordinære situation, er enestående.

- Hver en krone tæller, for uden indtægter fra kampdage er det naturligt, at vi som klub bliver presset på likviditeten. Den tålmodighed og opbakning, der bliver vist klubben i denne svære stund, er afgørende for, at vi lykkes. Så på vegne af alle i klubben skal der lyde en stor tak til det store fællesskab, som endnu engang viser sin værdi, siger Ole Palmå.

Brøndby har hjemsendt størstedelen af klubbens administrative medarbejdere, mens klubbens spillere og vitale personer omkring førsteholdet fortsat er på arbejde i det omfang, det lader sig gøre.

Ingen Superliga-bold den næste måned - ingen tilskuere før september

 
Brøndby åbner for salg af sæsonkort

Desperat efter Brøndby: Går gerne ned i løn

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+