Modstander erkender: - Fans giver Brøndby mange point

- Der er mange point at hente til Brøndby på grund af entusiasmen fra klubbens fans, mener FCN-cheftræner, Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand var på mange måder tilfreds med den offensive indsats fra FC Nordsjælland på trods af 1-3 nederlaget til Brøndby. For det unge og urutinerede FCN-mandskab gjorde i perioder ondt på Brøndby, når specielt Ernest Asante og Jonathan Amon var på spil. Brøndby havde svært ved at følge med.

- Det her billede er et godt udtryk på, hvor de to hold befinder sig lige nu. Brøndby presser os til at lave fejl. Vi træffer dumme beslutninger, fordi Brøndby presser os og viser stor fysisk styrke, mener FCN-træneren, der siden uddyber:

-  Der er vel fire-fem års forskel i snit-alder. Måske 150 kampe til forskel på de to hold. Brøndby er en takt bedre og skarpere. Derfor vandt de den her kamp, mener FCN-træneren, der er imponeret over den støtte Brøndby får fra tribunen.

- Der hersker en speciel symbiose mellem spillerne på banen og deres fantastiske fans. Der er mange point at hente til Brøndby på grund af deres fans. De giver dem energi og de er med til at skabe intensitet på banen, mener Kasper Hjulmand, der betegner Brøndby som et rigtig godt hold.

Til gengæld ærgrer han sig over FCN ikke fik det straffespark, som Hany Mukhtar tilsyneladende begik før pausen, da han havde fat i Ernest Asante.

- Der er intet at diskutere. Der var klart straffespark. Måske havde det haft betydning for kampens udfald, måske havde det ikke. Hvis man skal besejre Brøndby, kræver det man er skarpe. Det var vi ikke på dagen, erkender han.

Brøndby Brøndbys guldmarch: Polsk måltyv tangerer 11 år gammel rekord

 

16 kommentarer
Vis kommentarer