Annonce:
Annonce:

Nu fortæller Agger: Hjem til Brøndby på det forkerte tidspunkt

- Jeg havde håbet, jeg kunne gøre en større forskel i Brøndby end tilfældet var, siger Daniel Agger i stort interview i det nye magasin Brøndby Biblen

Hør om Ekstra Bladets Brøndby Bibel.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Daniel Agger drømte om og troede på, at han kunne hjælpe Brøndby tilbage på sporet, da han kom hjem i 2014. Klubben, der senest vandt guld med ham på holdet i 2005, skulle igen kæmpe med om mesterskabet.

Forhåbningerne var i hvert fald store hos Daniel Agger, da han efter otte og et halvt år på Merseyside i Liverpool, vendte hjem til Brøndby i sommeren 2014.

Klubben på Vestegnen betyder så meget for ham, men han kunne slet ikke kende den, da han igen stod i den. Hjemkomsten og opholdet i hjerteklubben blev aldrig den succes, han havde håbet og troet på.

Det fortæller Daniel Agger i et stort interview i Brøndby Biblen, der er et 100 siders magasin kun om Brøndby og som kan købes her.

Daniel Agger ser først og fremmest kritisk på sig selv, når han mere end ét år efter karrieren er slut, skal evaluere sine to sidste år i Brøndby.

Annonce:

- Jeg havde håbet, jeg kunne gøre en større forskel end tilfældet var, siger Daniel Agger i interviewet.

Økonomisk kollaps
Han kom groft sagt hjem til Brøndby på det forkerte tidspunkt. Året forinden havde klubben balanceret på randen af nedrykning og økonomisk kollaps. Brøndby var i begyndelsen af genopretningsfasen og slet ikke i den forfatning, som klubben befinder sig i her og nu.

Daniel Agger var bestemt ikke enig med den måde tingene foregik på under Thomas Franks ledelse i klubben.

- Som person kunne jeg rigtig godt lide Thomas Frank, men som træner var han ikke den, der tiltalte mig mest.

- Jeg er af den gamle skole, hvor et fodboldhold skal bygges op med disciplin og et hierarki, men sådan var det slet ikke, da jeg vendte hjem til Brøndby, siger Daniel Agger, der i dag følger Brøndby på afstand.

Læs det store intevriew med Daniel Agger i det nye magasin, Brøndby Biblen. Foto: Lars Poulsen
Læs det store intevriew med Daniel Agger i det nye magasin, Brøndby Biblen. Foto: Lars Poulsen
 

Han glæder sig meget over, at klubben med Alexander Zorniger endelig har fået en træner, der har bragt Brøndby tilbage på sporet.

Annonce:

I Brøndby Biblen kan du også læse historien om, at ingen i Liverpool kunne forstå, hvorfor Daniel Agger ville hjem til Brøndby.

Topledelsen i Liverpool havde nemlig masser af muligheder for at sælge Daniel Agger til europæiske topklubber, da han i sommeren 2014 havde truffet beslutningen om, han skulle væk fra Merseyside efter otte et halvt år i klubben.

Brøndby Biblen er resultatet af en afstemning på ekstrabladet.dk, hvor brugerne skulle stemme om, hvilet magasin de gerne ville have, og her vandt Brøndby altså foran AGF.

I bitter strid med DBU: De pisser på mig!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: