Nu må de spille igen

Simon Hedlund og Samuel Mraz, der tidligere har været smittet med coronavirus, er med i Brøndbys trup

Brøndby-spilleren Simon Hedlund (i gult) har været ramt af coronavirus. (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Brøndby-spilleren Simon Hedlund (i gult) har været ramt af coronavirus. (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby kan igen gøre brug af Simon Hedlund og Samuel Mraz, som ifølge klubbens hjemmeside er udtaget til søndagens superligakamp mod AaB.

Test viste i slutningen af juni, at Hedlund og Mraz var smittet med coronavirus, selv om begge var symptomfrie.

Ugen efter afleverede de begge negative test og trænede sammen med resten af Brøndby-truppen.

Alligevel fik de ikke lov at spille kamp, hvilket ærgrede Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

- Hedlund og Mraz returnerende fra deres isolation i mandags og er i løbet af ugen blevet undersøgt af uafhængige speciallæger ud fra et forsigtighedsprincip, og her er tilbagemeldingen til os, at de begge er sunde og raske.

- Dette har vi løbende informeret Divisionsforeningen og det lægefaglige ekspertudvalg om, men de har i går aftes meddelt os, at de ikke mener, at vi kan have de to spillere med i kamp før næste uge, sagde han til klubbens hjemmeside 9. juli.

 

Under fraværet af Hedlund og Mraz har Brøndby hentet fire point. Efter et nederlag på 0-2 til AaB vandt de blå-gule 4-0 over FC Nordsjælland og spillede 0-0 mod FC København.

Brøndby er på fjerdepladsen i Superligaens mesterskabsspil med otte point op til AGF på tredjepladsen.

Kampen mellem Brøndby og AaB fløjtes i gang klokken 18. Du kan følge opgøret live hos Ekstra Bladet.

Hvem skal Brøndby sælge, hvem er de store spørgsmålstegn og hvad med Niels Frederiksen? Ekstra Bladet giver sit bud HER (+)

19 kommentarer
Vis kommentarer