Nu taler Rønnow efter dramatisk transfer-bombe: Jeg er sgu også stolt

Frederik Rønnow var meget tæt på et skifte til Premier League, men buddet kom for sent for Brøndby

Premier League-klubben Crystal Palace ville gerne købe Brøndby-målmand Frederik Rønnow, men buddet kom for sent, og derfor måtte målmanden igen se drømmeskiftet gå i vasken.

- Jeg er afklaret, men jeg er også brandærgerlig, siger Frederik Rønnow til Ritzau.

Buddet på målmanden kom cirka tre timer inden transfervinduet lukkede, men på det tidspunkt var der ikke flere mulige målmandsemner på markedet for Brøndby.

Klubben valgte derfor at sige nej tak til buddet fra Crystal Palace, der ifølge

Ekstra Bladet kunne tidligere torsdag fortælle, at tilbuddet fra Crystal Palace lå på 40 millioner kroner, men tiden har altså vist sig at være for knap for den danske klub.

Dermed går Rønnow ikke samme vej som den nu tidligere Superliga-profil, Alexander Sørloth, som blev solgt fra FC Midtjylland til netop Crystal Palace for et beløb, der inklusive mulige bonusser angiveligt kan ende på 135 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

 

Været i situationen før
London-klubbens interesse for Rønnow er ikke ny. Allerede i sommerens transfervindue var klubben også ude efter ham, men også dengang kom buddet for sent, og Brøndby takkede nej.

Derfor er bitterheden hos 25-årige Frederik Rønnow ikke til at tage fejl af, men han kan også bruge erfaringen til noget, fortæller han.

- Jeg har uheldigvis været i den her situation før, og på et eller andet plan har det givet mig noget og hjulpet mig, så jeg kunne tackle det anderledes denne gang.

Han fortæller, at tanken om at drømmeskiftet glippede nok lige skal ud af kroppen de næste dage, men så vil han også se fremad og tage det positive med fra oplevelsen.

- Jeg er sgu også stolt. Det var en stor klub og et stort beløb, så det giver mig noget motivation, for det var da et kæmpe skulderklap. Det er det, jeg skal tage med mig videre.

- Jeg kan vælge at gå over og græde i hjørnet, men det får jeg ikke noget ud af. Vi går en spændende forårssæson i møde, og det er klart, at det er det, jeg skal have fokus på nu, siger keeperen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

 

Afklaret og ærgerlig
 
Frederik Rønnow er ked af, at timingen i buddet var dårlig, og han fortæller, at han godt kan se, hvorfor Brøndby traf valget om ikke at sælge ham.

- Jamen klubben har jo sin agenda, og det er, at den skal have så godt et hold som muligt, og det er klart, at når det spidser til til allersidst, som det gjorde her, så skal de også kunne nå at få en ny mand ind, inden de sælger.

Har du været træt af Troels Bech (sportsdirektør i Brøndby, red.) i dag?

- Jeg tror lige så meget, at jeg har været træt af hele situationen. Også fordi jeg har stået i den tidligere. Jeg er afklaret, men jeg er også brandærgerlig.

Frederik Rønnow kom til Brøndby fra AC Horsens i 2015, og han står noteret for seks A-landskampe.

Brøndby Ro på, Brøndby-fans: Storklubs ønske er umuligt

Brøndby-anfører Johan Larsson erkender, at Oscar-skandalen var svær at komme over. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix Sport og Spil Brøndby-anfører: Oscar-skandalen var et kæmpe chok

Brøndby Brøndby-stjerne i kovending: Derfor overvejer jeg at forlænge

86 kommentarer
Vis kommentarer