Ny Brøndby-boss: Der skal kommunikeres klart og højt

Troels Bech ser frem til at tiltræde i Brøndby, hvor han skal være ny sportsdirektør

Efter en allerede lang trænerkarriere er Troels Bech trådt et skridt op og er blevet sportsdirektør i Brøndby. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Efter en allerede lang trænerkarriere er Troels Bech trådt et skridt op og er blevet sportsdirektør i Brøndby. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Troels Bech er tilbage i dansk fodbold; og det i det største job, han har siddet i til dato.

Da tipsbladet.dk talte med Bech i efteråret 2014 efter fyringen i OB, udtalte han, at han ville afvente sin fremtid.

- Det må vi se på. Det kommer lidt an på, hvad der kommer til at ske. Det kommer også an på, om Mærsk kommer før Manchester United med deres tilbud, sagde han dengang.

Men det blev hverken Mærsk eller Manchester United. Den fynske fodboldmand er blevet ansat som sportsdirektør i Brøndby, og selvom han formelt først begynder i klubben på mandag, har han givet sig tid til et kort interview med tipsbladet.dk om fremtiden i det nye job.

- Jeg er først og fremmest glad for at have fået tilbuddet nu, hvor Brøndby besluttede sig for at lave et skifte. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med et spændende og energifyldt projekt. Hver gang jeg har været så heldig at blive ansat i en ny klub, har jeg følt, at det var mit største job til dato. Sådan har det været i OB, Esbjerg, Silkeborg og FC Midtjylland; sådan er det også nu, siger Troels Bech i dag til tipsbladet.dk.

Han vil endnu ikke gå i detaljer med forventningerne til det nye job, idet han gerne vil vente til han bliver præsenteret formelt på mandag i Brøndby.

Per Rud (t.h) er færdig som sportschef i Brøndby. Fredag blev han fyret. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Brøndby fyrer Per Rud

- Jeg tænker meget, men jeg vil nøjes med at sige lidt. Det er en klub, hvor der er mange forventninger, håb og ønsker fra omverdenen, så det kræver, at man kommunikerer klart og højt. Jeg vil vente med at gå mere ind i det til jeg begynder på mandag, siger Troels Bech over telefonen.

Troels Bech har tidligere primært været cheftræner, men i foråret 2013 havde han også ansvaret for køb og salg af spillere i OB. Bech føler dog, at han længe har været klar til jobbet som sportsdirektør.

- Det har jeg været klar til i lang tid, synes jeg. Lige siden jeg blev bedt om at stoppe i OB. Jeg ser frem til at arbejde med den her del af jobbet, og så glæder jeg mig til at samarbejde med Thomas Frank. Det gælder om at være en dygtig og dedikeret sportsdirektør, og jeg vil gerne understrege, at det her ikke er et pausejob. Jeg regner ikke med, at jeg skal være træner igen. Og slet ikke i Brøndby. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Thomas Frank, siger Troels Bech.

Det er planen, at Troels Bech præsenteres for offentligheden som ny sportsdirektør i Brøndby på mandag.

22 kommentarer
Vis kommentarer