Ny Brøndby-spiller presser stortalent ud

Frederik Holst må vige pladsen på højre back i Brøndby, efter at svenske Johan Larsson er kommet til klubben

Frederik Holst kommer sandsynligvis til at bruge mere tid på bænken fremover. (Foto: POLFOTO)
Frederik Holst kommer sandsynligvis til at bruge mere tid på bænken fremover. (Foto: POLFOTO)

ALCANTARILHA (Ekstra Bladet): Kort før transfervinduet smækkede i, lykkedes det Brøndby at hente den 24-årige back Johan Larsson til klubben med henblik på at styrke defensiven.

Svenskeren skrev mandag under på en kontrakt gældende for fire år og blev præsenteret som en vigtig brik og en langsigtet løsning. Andetsteds i Brøndby kan handlen dog hurtigt komme til at få konsekvenser på den korte bane i negativ forstand.

U21-landsholdsspilleren Frederik Holst, der har optrådt på højreback-positionen i størstedelen af efteråret, ser således ud til at blive skubbet væk fra den plads med omgående virkning.

Jubel i Brøndby: Henter landsholdsspiller

- Når vi køber en etableret spiller som Johan Larsson, er han umiddelbart valgt til at skulle spille i stedet for Frederik Holst. Men det er jo et spørgsmål om konkurrence, så hvis Larsson ikke præsterer, skal Holst være klar, siger Thomas Frank til Ekstra Bladet.

- Vi vil gerne have konkurrence, og det er kun sundt. Det må være den bedste, der spiller. Inden Larsson kom, havde Svenn Crone faktisk spilet på den back-position i to kampe.

- Den ene gang var Holst af sted med U21-landsholdet, men i det andet tilfælde var han her. Så Crone var måske et lille skridt foran. Det finder man aldrig ud af. Nu valgte vi at leje ham ud, så vi kun stod med to konkurrenter, siger Frank.

TV: Brøndby tabte - misser finale

Og hvis Brøndby-træneren søgte efter stabilitet, må han siges at have fået en ønskespiller i truppen med købet af Larsson. Svenskeren har således en særdeles flot historik hvad angår spilletid og har ikke misset en eneste kamp i Allsvenskan i løbet af de seneste fire sæsoner, hvor han har optrådt for Elfsborg.

Med den statistik in mente synes opgaven at være meget klar for Frederik Holst. Han får intet foræret, og det er op til ham selv at gøre krav på pladsen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri