Nyt stort bud på Brøndby-målmand: Derfor bliver han

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger forsøgte Nottingham Forest for tredje gang at købe Frederik Rønnow fri i Brøndby. Klubben og spilleren afviste dog igen

Frederik Rønnow bliver i Brøndby IF. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Frederik Rønnow bliver i Brøndby IF. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Brøndby IF's sidste skanse Frederik Rønnow har været en ombejlet herre i dette transfervindue.

Især har Championship-klubben Nottingham Forest vist stor interesse for den danske landsholdskeeper - men Ekstra Bladet har tidligere kunne berette om, at Brøndby to gange havde afvist den engelske traditionsklub. Et første bud på 15 millioner var blevet forhøjet til 17 millioner kroner - men ikke noget, som fangede Brøndbys interesse.

Men Nottingham Forest opgav ikke jagten på Rønnow trods de to afvisninger.

Natten til tirsdag forsøgte Forest sig med det tredje bud, og denne gang var buddet i omegnen af 20 millioner kroner.

Men det var stadig ikke stort nok til, at Brøndby ville acceptere det. Frederik Rønnow har heller ikke haft den store interesse i et skifte til Nottingham Forest ifølge Ekstra Bladets oplysninger.

Den engelske Championship har tilsyneladende ikke tiltalt målmanden, der så sent som søndag stod og talte om alle parter skulle være tilfredse.

Det havde været langt nemmere for Frederik Rønnow at springe til, hvis der var kommet bud fra Werder Bremen, Stuttgart, Wolfsburg eller Ajax som på rygteplan har været nævnt som interesserede i landsholdskeeperen.

Faktum er, at kun Nottingham Forest har budt på ham.

Karsten Aabrink stiller spørgsmåltegn ved Rønnows beslutning - se med herunder

Og det har de gjort tre gange uden dog at imødekomme Brøndbys mindste krav på 3 mio. euro - 22,5 mio. kr.

Nu beholder Brøndby keeperen i forventning om, at prisen ikke vil falde frem mod vinterens og næste sommers transfervindue, hvis han fortsætter med at præstere på det niveau.

Foto: Jens Dresling/Polfoto
Foto: Jens Dresling/Polfoto
 

Dumt valgt, Rønnow
Den tidligere spiller-agent Karsten Aabrink, der medvirkede i Ekstra Bladets live-dækning af transferdagen, havde dog ifølge sine kilder fået oplyst, at Brøndby havde accepteret det tredje bud fra Nottingham - men at det var Rønnow selv, der afviste et salg.

-  Forest og Brøndby forhandlede i aftes og nåede frem til en fælles løsning. Og Rønnow sagde selv nej. Jeg synes, det er tåbeligt, at han siger nej. Og det overrasker mig. Det havde været en god mulighed for at udvikle sig yderligere. Og jeg ser Championship som hans niveau.

- Og så er det altså heller ikke så nemt at blive solgt som målmand til udlandet, som det er som markspiller. Det er klart min erfaring efter 15 år i brancen. Og det er en chance at tage, mener Aabrink.

Agent bekræfter
Keeperens agent, John Sivebæk bekræfter over for Tipsbladet, at det er Nottingham Forest, der har vist den største interesse for Frederik Rønnow.

Men et skifte væk fra Brøndby ser ikke sandsynlig ud på nuværende tidspunkt.

- Umiddelbart vil jeg sige ja, når du spørger mig, om Frederik bliver i Brøndby. Men jeg har også været i gamet i så mange år, at jeg ved, der kan ske alt muligt på præcis den her dag, så jeg tør ikke udelukke noget. Men jeg anser det som usandsynligt, at Frederik forlader Brøndby, siger Rønnows agent, John Sivebæk, til tipsbladet.dk.

Hvad er status lige nu? Snakker I med allerede interesserede klubber, eller venter I på, om der skulle dukke noget nyt op fra højre?

- Jeg forstår godt dit spørgsmål, men jeg kan ikke give dig et svar. Jeg kan bare sige, at der skal noget helt ekstraordinært til, hvis Frederik Rønnow ikke også er Brøndby-spiller i morgen, lyder det fra John Sivebæk.

Frederik Rønnows kontrakt med Brøndby IF udløber i sommeren 2019.

Rødt regnskab afslører alt om Brøndbys plan

Rønnow udelukker Forest-skifte