Annonce:
Annonce:

Officielt: Brøndby henter dansker i Bundesligaen

22-årige Frederik Winther kommer til Brøndby fra Bundesliga-klubben Augsburg FC på en lejeaftale. Samtidig siger klubben farvel til Sigurd Rosted

Få overblikket her

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Der er godt nyt til de håbefulde Brøndby-fans.

Klubben har nemlig officielt budt Frederik Winther velkommen på en lejeaftale frem til sommer, som Ekstra Bladet kunne berette tidligere på tirsdag.

- Jeg ser frem til et spændende forår i Brøndby. Allerede i min tid i Lyngby kendte jeg til interessen, som jeg selvfølgelig var smigret over. Og nu får jeg så muligheden for at hjælpe holdet i de næste fem måneder, hvor hver kamp er vigtig for os, siger den 22-årige midtstopper til Brøndbys hjemmeside.

Den nye mand har fået nummer fire.

Frederik Winther skiftede til FC Augsburg fra Lyngby BK i sommeren 2020, men i den her sæson er det blot blevet til en enkelt kamp mod FC Köln.

Foto: Tom Weller/Ritzau Scanpix
Foto: Tom Weller/Ritzau Scanpix
 

Brøndby har allerede sikret sig en forsvarsspiller i dette vindue i form af Rasmus Lauritsen, der direkte erstatter Andreas Maxsø, som er draget til USA.

Samtidig er Sigurd Rosted fortid hos de blågule til fordel for et amerikansk eventyr, og derfor har sportsdirektør Carsten V. Jensen forsøgt at opruste på positionen.

- Frederik kommer ind og udfylder en vigtig plads efter Rosted. Vi kender Frederik som en venstrebenet midterforsvarer med flair for spillet fremover, fortæller sportsdirektør Carsten Vagn.

Desuden kender Frederik Winther den nye Brøndby-træner Jesper Sørensen fra deres fælles fortid på U21-landsholdet, hvor den 22-årige dansker var fast mand i 2022.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: