Officielt: Brøndby henter gratis VVS-mand

Mads Toppel har fået en toårig kontrakt i Brøndby, hvor han skal udfordre Frederik Rønnow i kamp om spilletid

Mads Toppel er hentet til Brøndby på en fri transfer. (Foto: Lars Poulsen)
Mads Toppel er hentet til Brøndby på en fri transfer. (Foto: Lars Poulsen)

Som Ekstra Bladet tidligere kunne afsløre, bliver det den tidligere OB-målmand Mads Toppel, som skal supplere Brøndbys målmandsteam efter salget af Lukas Hradecky til Eintracht Frankfurt.

Målmanden har underskrevet en toårig kontrakt med Brøndby. Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside.

Det er noget af en kovending for Mads Toppel, der så sent som tirsdag sagde til BT, at han ikke var på vej til vestegnsklubben, men at han ville fortsætte med at arbejde 20 timer om ugen i et VVS-firma, lige som han skulle være målmandstræner i fynske Næsby.

Se også: Brøndby enig med målmand: Her er den nye keeper

I Brøndby ventes Toppel at få en reserverolle for målmanden Frederik Rønnow, der tidligere på sommeren skiftede til Brøndby fra Horsens.

- Vi har været på udkig efter en økonomisk ansvarlig mulighed for at hente en tredje målmand ind og samtidig tilføre vores team af keepere noget rutine.

- Det har vi fundet i Mads Toppel, som har gåpåmod og ikke mindst masser af erfaring, senest med over 80 førsteholdskampe for OB, siger sportsdirektør Troels Bech, der selv kender Toppel fra sidste sæson, hvor han var træner for Toppel i OB.

Se også: Brøndby-boss: Tuder ikke over lodtrækningen

Målmanden tiltræder i Brøndby øjeblikkeligt, og han er med ved lørdagens træning.

- Jeg er mere end almindeligt glad for at blive en del af Brøndby. Når en storklub med så stolte traditioner og så stort et setup melder sig på banen, så slår man til, og jeg ser frem til at knokle med Brøndby-logoet på brystet, siger den 33-årige målmand.

22 kommentarer
Vis kommentarer