Officielt: Brøndby henter ny slovensk venstreback

Brøndby IF er blevet enige med FC Koper om et skifte for den 22-årige venstreback Gregor Sikosek, som har sat sin signatur på en 3-årig kontrakt, skriver klubben nu på deres hjemmeside

Brøndby har gennem længere tid været på jagt efter en venstreback. Senest meddelte den slovenske klub FC Koper, at man havde solgt Gregor Sikošek til den danske klub.

Men nu har Brøndby IF netop offentliggjort på deres hjemmeside, at klubben på Vestegnen således er blevet enige med FC Koper om et skifte for den 22-årige venstreback Gregor Sikosek, som har sat sin signatur på en 3-årig kontrakt.

- Det har vist ikke været nogen hemmelighed, at vi har været på udkig efter en spiller til at styrke konkurrencen på positionen som venstreback. Vi har været glade for Svenn Crones udvikling og præstationer, men vi ønsker konkurrence på alle pladser. Det har vi nu fået med tilgangen af Gregor Sikosek, fortæller sportsdirektør Troels Bech om Brøndby IF’s nye nummer 5, som fik debut for det slovenske A-landshold i november, hvor han spillede 90 minutter i en venskabskamp mod Polen.

- Gregor er en hurtig, aggressiv og offensiv back, der passer godt ind i den spillestil, vi gerne vil praktisere, og vi glæder os til at begynde arbejdet med at integrere ham på holdet, tilføjer Troels Bech.

Gregor Sikosek tager med sine nye holdkammerater på træningslejr i Dubai på tirsdag. 

Den slovenske klub har kun haft glæde af Sikošek i et halvt år, for han kom først til klubben i sommeren 2016.

Foto: Vid Ponikvar
Foto: Vid Ponikvar
 

På FC Kopers hjemmeside fremgår det, at man ønsker ham held og lykke på hans videre færd. Derudover har klubben skrevet, at hans kommende klub har vundet mesterskabet 11 gange - det er dog kun 10.

22-årige Sikošek debuterede i november for landsholdet, da de mødte Polen i en venskabskamp.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.